Categories


Authors

Tradono Market i Papirhallen

Tradono Market i Papirhallen

På søndag slår vi igen dørene op til et brag af et Tradono Market og det bliver endnu en gang holdt i Papirhallen. Til vores sidste marked havde vi så mange besøgende, at vi denne gang forlænger åbningstiden for markedet. 

Der kommer til at være kaffe fra klokken 11.00 til alle dem, som har brug for et koffeinfiks under shoppingen. Der kommer derudover til at være en MySelfie Booth, hvor du kan få taget billeder og vise alle dine kup frem, så husk at tage dit bedste secondhand outfit på 📸 

 

Det koster kun 30 kr. for at kunne blive en del af herlighederne og man kan både betale med kontanter og MobilePay i døren. Med denne type billet har du adgang til loppemarkedet mellem klokken 11.00-17.00. Hvis du hader det der med at stå i kø, så kan du også købe en billet på Billetto.

Hvis du vil være sikker på, at du kan få fat i alt det bedste tøj, så skal du have fat i en VIP billet, hvor du får lov til at shoppe en time før alle andre bliver lukket ind. Du har dermed allerede adgang fra klokken 10.00. Denne type billet koster 60 kr. og der er kun 100 VIP billetter til salg, så skynd dig at få fingrene i en lige her 👇

Hvem kommer til markedet?

Til markedet vil der være et stort udvalg af mode til både mænd og kvinder. Som altid kommer der selvfølgelig også trendsættere, som sælger ud af deres misundelsesværdige garderober. Vi har en masse nye ansigter til markedet og vi kan blandt andet byde velkommen til Thora Valdimarsdottir, der er moderedaktør hos Costume og vi kan også byde velkommen til Maria Kragmann, der dagligt blogger om mode og livsstil. Du kan derudover også finde disse fashionable kvinder på markedet på søndag 😍

Det er endvidere også muligt at gå på jagt i vintage tøj fra Japan, da vi denne gang får besøg af Mochi Copenhagen, der er virkelig dygtige til at udvælge vintage tøj af høj kvalitet. Det er også muligt at finde lækre sneakers, da Sneaker Banquet Archive også kommer. Sidst men ikke mindst har vi Concierge by Tradono med, hvor der bliver solgt high-end modetøj. Alle tre stader kan klart anbefales at kigge forbi. 

Tradono donerer

Det bliver derudover også muligt at donere tøj til Blå Kors. Blå Kors er en organisation, som hjælper udsatte børn, mænd og kvinder, og de har været og indsamlet tøj til de sidste tre Tradono Markets. Har du derfor tøj liggende derhjemme, som du ikke længere får brugt, så kan vi klart anbefale, at du tager det med under armen og donerer det til nogle, som kan få virkelig meget glæde ud af det. 

1486471201132.jpeg

Vi glæder os til at slå dørene op og endnu mere til at få lavet en masse secondhand kup. Hvis du vil følge med i opdateringer omkring markedet, kan du se eventet på Facebook lige her: 

Nemmere at finde rundt

Nemmere at finde rundt

Tradono Market i Papirhallen

Tradono Market i Papirhallen