Categories


Authors

Tradono Market News!

Tradono Market News!

Der sker en masse indenfor vores markeder, som vi gerne vil dele med jer.

For det første, skal I alle sammen sætte et stort kryds i kalenderen den 30. oktober 11-17, for her rykker Tradono Market indendørs. Vi har fundet den cooleste indendørs location, som både kan huse en masse fede stader fyldt med lækkert tøj, og som kan sørge for at vi, selvom oktober måned er våd og kold, kan vi holde på varmen sammen, imens vi får en rigtig hyggelig dag.

Vi har igen allieret os med nogle mennesker, som kan garantere et bredt udvalg af god stil. Udover nogle trofaste og stilfulde spillere, har vi fået nogle nye navne på banen. Her er der tale om bl.a. sangerinden Szhirley og bloggerne Amalie Wessel og Simone Tajmer, og listen er på ingen måde færdig endnu. 

For det andet - nu skal mændene på banen! Tradono Market er ikke kun kvindetøj, men går efter at blive det fedeste secondhand marked, punktum. Længe nok har vi fokuseret på kvinder og alt det skønne tøj, der er at finde, men der er sørme meget fedt tøj at hente hos mændene. Vi har fundet stadeholdere blandt Tradonos stilfulde brugere, samt også her allieret os med nogle professionelle, som i den grad ved hvad de taler om. Indtil videre består listen af tre seje danske bloggere; Nima Moradi, Mike Afsharian, og Patrick Pankalla, og vi er sikre på, at der kommer flere fantastiske navne på.

Så I kan roligt slæbe jeres kærester med, jeres venner, veninder, mor, far, søster eller jeres familie - nu er der skatte at finde for alle. Markedet koster 40 kr. i indgang, og hvis du vil springe køen over, kan du altid købe din billet allerede nu: 

Da vi selv føler, at der er så meget fedt tøj, der bliver handlet med, har vi lavet en konkurrence, hvor du som besøgende har mulighed for at vinde en masse markeds-dollars at shoppe for - altså hele 500 kr.! Vi ved godt hvor meget 500 kr. kan række til på et loppemarked, så det er bare med at deltage i konkurrencen på Facebook, og krydse fingre. Vi trækker en vinder efter mandag den 26. september.

Ønsker du at have en stand, mand eller kvinde, skal du blot skrive til os på event@tradono.com, og beskrive i ord og/eller billeder din stil, og det du har tænkt dig at tage med til markedet. Så vurderer vi om netop dit udvalg ville passe godt ind, og sender dig derefter et link til køb af billet. 
En stand koster 399 kr. og inkluderer bord, stol og entré til 2 personer.

Udover at vi afvikler de største og fedeste secondhandmarkeder, tilbyder vi en service, som vi kalder for Tradono Store. Her kan du som sælger slippe for selv at stå på markedsdagen og sælge ud - den klarer vi. Proceduren er; vi sender dig prisskilte så du kan prissætte dit tøj, vi henter dit tøj, står for alt det praktiske på dagen, både opsætning med bøjler og stativ, sørger for salget på dagen, og kører det tøj, der ikke bliver solgt, tilbage til dig. En Tradono Store Stade koster 419 kr., og vi tager en kommission på 20% af salget. Ønsker du denne service, kan du sende os en mail på event@tradono.com for nærmere info.

I takt med at vi er igang med at skrue op for indsatsen indenfor de populære markeder, har vi lavet en Facebookside dedikeret kun til markederne. Her kan I finde oversigter over alle markederne i Odense, Aalborg, Aarhus og København, samt læse om det sidste nye omkring vores mange markeder. Find os på Facebook ved at søge på Tradono Market, giv os din tommelfinger, og lad os holde dig opdateret. Bl.a. kan du læse mere om de kommende markeder i Odense den 13. november og Aarhus den 27. november.
Skulle du foretrække Instagram, er vi også til at finde her på @tradonomarket. 

Vi er meget lydhør over for jeres meninger, ideer og forslag, ris & ros, så kontakt os på mail, Facebook eller Instagram. Vi vil gøre vores bedste for at forblive jeres foretrukne platform indenfor køb og salg af brugte varer, om end det er online eller offline.

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

DIY: Dekorativ opslagstavle

DIY: Dekorativ opslagstavle