Categories


Authors

Kom til Tradono Market på søndag

Kom til Tradono Market på søndag

Søndag d. 30. oktober står i secondhand shoppingens tegn, når vi åbner dørene for endnu et Tradono Market. Vejret er blevet gråt og koldt, men frygt ej, vi holder loppemarkedet i Dockens fede industrilokaler i Nordhavn. Dørene åbner klokken 11.00 og loppemarkedet slutter klokken 17.00, der er dermed masser af tid til at gå på jagt i.

 

Det koster kun 40 kr. at få adgang til herlighederne og denne gang er der ikke kun fokus på mode til kvinder, men også mode til mænd. Der er mere end 90 stader og det er dermed sikkert at sige, at der nok skal være noget for enhver smag. Det er dermed både veninder, venner, kærester og familiemedlemmer, du skal tage med under armen, når du kommer på søndag. 

På dagen kører der gratis shuttlebusses mellem Nordhavn station og Docken. Det eneste krav for at kunne stige på bussen er, at du har downloadet Tradonos app, som også er ganske gratis at downloade. Når du ankommer er der mulighed for at hænge sit overtøj op i en ubemandet garderobe, så du behøver ikke at slæbe vintertøjet med dig rundt.

Vi får også besøg af Mads Schmidt, der kommer til at fylde lokalerne med sprøde toner, når han stiller op som DJ på dagen.

Det kan til tider være svært at bedømme om tøjet, man køber på loppemarkeder egentlig passer én og det behøver det ikke at være. Vi har nemlig sørget for, at der kommer til at være prøverum og spejle rundt omkring, så der er chance for at prøve tøjet inden du køber det med hjem. 

Vi stræber altid efter at have en høj standard til vores Tradono Markets og denne gang er ingen undtagelse. Vi har nemlig fået fat i en masse af vores style crushes. Blandt de kvindelige stadeholdere kan man finde 👇💯

Og som tidligere nævnt har vi ikke kun sørget for at kvinderne er dækket ind på mode denne gang, men også mændene. Man kan nemlig også finde nogle af de mest stilede mænd på markedet. Blandt de mandelige stadeholdere kan man finde 👇🙌 

Der kommer derudover også til at være lækkerier for dem, der elsker sneakers. Vi får nemlig besøg af Pelle Klysner, der kommer fra Sneakers Banquet Archive, som blandt andet sælger de svedigste sneaks. 

Billedet tilhører Sneakers Banquet Archive

Billedet tilhører Sneakers Banquet Archive

Sidste gang introducerede vi et nyt koncept, Tradono Store, som var en kæmpe succes. Tradono Store er et koncept, som vi har skabt for dem, der ikke har nok ting til at have en stade eller som måske ikke har tiden til at sælge deres ting. Man kan derfor finde mange forskellige stiltyper og mange forskellige prisklasser i denne del af markedet og er helt sikkert værd at kigge forbi i løbet af dagen. I Tradono Store kan du denne gang finde mærker som Tiger of Sweden, Malene Birger og Mads Nørgaard for bare at nævne få. 

Mangler du at gøre dagens, ugens eller måske månedens gode gerning? Don’t worry, we got you covered. Til Tradono Market kan du donere tøj, som du ikke længere bruger til Blå Kors Danmark. Blå Kors Danmark er en hjælpeorganisation, som hjælper udsatte mennesker, hjemløse, børn af misbrugere og så videre. Vores erfaring er, at de altid bliver virkelig glade for donationerne. Så tag den sweater med, som alligevel bare ligger og samler støv, og glæd en anden person. 

Så hvis du ikke allerede har lavet planer for på søndag, så er dette et ret godt bud på, hvad du skal tilbringe dagen med, hvis vi selv skulle sige det 😏

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Få styr på Halloween outfittet

Få styr på Halloween outfittet