Categories


Authors

Tradono Market i Papirhallen

Tradono Market i Papirhallen

På søndag fylder vi endnu engang Papirhallen med byens bedste stadeholdere, fashionistaer og det lækreste secondhandtøj i København fra kl. 10.00 - 17.00 – Skal du med 💛

Du kan allerede nu købe din entrébillet og så slipper du endda for at stå i kø - Lækkert ik? Det er selvfølgelig også muligt at købe din billet i døren enten med kontanter eller Mobilepay. 

Husk at hvis du er TradonoClub medlem kommer du gratis ind til Tradono Market mellem kl. 12.00 og 15.00, hvis du viser dit medlemskab i døren! Alt du skal gøre er at signe up til TradonoClub og så får du endda de to første uger gratis. Hvis du ikke allerede er TradonoClub medlem, så sign up her 👇🏼    

Hvem kommer og sælger ud?

Som altid får vi besøg af Københavns vildeste trendsættere og denne gang har vi også et par nye ansigter i puljen! Vi glæder os helt vildt til at byde velkommen til Hanna Stefansson, som til daglig er modeblogger for svenske ELLE og Sidsel Alling, som er modeblogger og kommunikationsansvarlig hos Mads Nørgaard. Derudover kan du også finde disse stilbevidste stadeholdere på søndag: Charlotte Caroline, Mie Quist, Katrine Krogh, Frederikke Toftsø, Karoline Dall og Danica Chloe. 

Tradono Market donerer

Som en del af vores koncept hos Tradono Market bliver det også muligt på søndag at donere tøj til Blå Kors. Blå Kors er en organisation, som hjælper udsatte børn, mænd og kvinder i Danmark. Har du derfor tøj liggende derhjemme, som du ikke længere får brugt, så anbefaler vi, at du tager det under armen og tager det med vores marked!

Lyder det som en søndag i din ånd? 😍  Så sving forbi vores Facebook event og læs nærmere 👋🏼

 
#Tradonokup // Oktober 🍂👯

#Tradonokup // Oktober 🍂👯

Noktober-hacks

Noktober-hacks