Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Emma Moldt Bodeholdt
22 år, Nørrebro

Vi har udpeget Emma Moldt Bodeholdt som Ugens Tradonee i denne uge. Vi synes, at hun tager nogle smukke billeder og skriver nogle underholdende tekster til sine items. Vi har stillet hende nogle spørgsmål for at finde hendes hemmelighed til godt salg. Læs med her, hvad hun svarede.

Hvorfor sælger du ud af dine ting?

Jeg begyndte at sælge nogle af mine ting, fordi det skab jeg opbevarer det hele i var lige ved at sprænge. Det var så fyldt, at jeg til sidst næsten ikke turde åbne det af frygt for at det hele skulle vælte ud! Da jeg synes, at mange af tingene var for gode til at smide ud, valgte jeg at smide det hele på Tradono for at se, om jeg ikke kunne sælge lidt ud, hvorefter jeg ville aflevere resten til genbrug. Det gik bare en smule hurtigere med at komme af med tingene end forventet, så genbrugsen må vist desværre undvære!

image

Hvad er dit bedste tip til andre sælgere på Tradono?

Det bedste tip, jeg kan give når man skal sælge noget, er at huske, hvorfor man købte det. Hvis man kan få det frem på billedet, når det skal sælges, kan det næsten ikke gå galt. Der var trods alt en grund til, at man købte det, da man gjorde. Derudover har jeg erfaret, at det uden tvivl kan betale sig at gøre lidt ekstra ud af billederne på annoncerne. Det er de færreste, som bliver forelsket i en top, som ligger krøllet på sengekanten, fordi det lige skulle gå hurtigt med billedet.

Sparer du op til noget bestemt?

I øjeblikket sparer jeg ikke sammen til noget konkret - jeg bruger alle de penge, jeg tjener, til at indkøbe ting på loppemarkeder og auktioner til den onlineshop, lostandfoundcopenhagen, som jeg har startet. Det er nemlig min allerstørste passion! Det er måske også samme krejler-gen som kommer i spil her på Tradono! 

Du kan se Emmas shop ved at klikke her

Kan du leve med 30 items i din garderobe?

Kan du leve med 30 items i din garderobe?

Sådan får du dine sneaks til at se ud som nye

Sådan får du dine sneaks til at se ud som nye