Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Rikke Myrtue, 22
Århus


Har du hørt om Mandala? Det havde vi på Tradono-kontoret i hvert fald ikke. Lige indtil vi faldt for Rikkes Mandala-tegninger, som hun sælger som originaler på Tradono! Vi har udvalgt hende som Ugens Tradonee på Tradono, fordi vi synes, at du skulle have chancen for at se hendes cool tegninger også. Her fortæller hun os lidt om, hvordan hun endte med netop at tegne i Mandala-stilen, og hvorfor hun sælger på Tradono.

Hvordan kan det være, at du startede med at tegne?

“Jeg kommer fra en kreativ familie, og det har været en stor del af mit liv at udtrykke sig kreativt. Jeg har altid tegnet meget, og i forskellige perioder har jeg malet og bevæget mig i andre kreative gader. Jeg henter stor inspiration fra min bror, Ulrik Myrtue, som er lidt et forbillede for mig. Jeg har valgt at lægge mine tegninger ud på Tradono, da jeg synes, det er et godt forum og ønskede større opmærksomhed og anerkendelse af mine tegninger.” 

Hvordan kom endte du med netop at tegne Mandala-mønstre?

“Mandala er en tegneart, det er cirkler og mønstre. Jeg begyndte at tegne Danmark og lavede mønstre inden i omridset, og så udviklede jeg på det. Jeg fandt først senere ud af, at denne måde at tegne på hed "Mandala", da jeg surfede rundt på Instagram og nettet for at se og hente inspiration.“


Synes du også, at Rikkes tegninger er cool og stilistiske? Så laver hun faktisk det mønster, du gerne vil have på bestilling: 
“Jeg laver gerne bestillinger på tegninger af bestemte mønstre, byer, lande eller omrids af dyr, eller hvad man lige kunne ønske sig. Jeg vil helst bestræbe mig på altid at lave originaler til folk, så de alle bliver unikke.”

Du kan finde Rikke’s Tradono-shop her.

Orange is The New Black

Orange is The New Black

Sådan Earl Grey'er du lugten ud af dine sneakers

Sådan Earl Grey'er du lugten ud af dine sneakers