Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Melissa Reifling, 24 år
Aarhus

Melissa er ugens Tradonee, og hvis du trænger til at få lidt nyt bling ind i garderoben, bør du tage et kig på hendes Tradonoshop. Der er nemlig mange flotte smykker at finde, for Melissa elsker at pifte et klassisk, sort outfit op med nogle cool accessories. Melissa følger også en inspirerende regel, når hun shopper, som jeg tror, at især mange af os piger godt kunne lære lidt af 👭👭👭  Læs interviewet med Melissa og find ud af, hvad det er.

Melissa er 24 år og bor i det skønne Aarhus med sin kæreste. Melissa er en kreativ og hårdtarbejdende pige, der til dagligt studerer Branding og Marketing Management, men har også egen virksomhed ved siden af studiet. Jep, der er rigeligt at se til for denne uges seje Tradonee 👊🏼

Jeg kan se, at du har mange flotte smykker til salg. Betyder smykker meget for dig?

Ja, både og vil jeg sige. Min stil er meget klassisk, og jeg går ofte i sort. Smykker og accessories generelt er en god måde at sætte sit eget præg på et outfit for at skille sig lidt ud fra mængden. Jeg har dog mine hverdagssmykker, som jeg altid har på i ugens løb. Det er smykker, jeg har fået af mine forældre, bror, arvet fra min bedstemor, og et ur, som jeg har fået af min kæreste. Og de smykker betyder meget for mig, da hvert smykke har en speciel betydning. Hverdagssmykkerne bliver dog næsten altid skiftet ud, når jeg skal i byen, for så synes jeg, det er fedt at bære lidt mere ’statement’ accessories, som en stor ring, fede sko, store hoops øreringe eller en hat.

Du beskriver din stil som klassisk – hvordan skal det forstås?

Det vigtigste for mig, når jeg tager tøj på om morgnen er helt klart, at det er behageligt! Men nummer to er klart, at det skal se godt ud. Jeg bruger meget tilbehør, som sko, tasker, smykker osv. til at style et outfit enten op eller ned. Farven sort udgør nok cirka 80% af mit klædeskab, men der imod har jeg mange jakker i brun og army-grøn, som tilføjer lidt farve. 

Hvorfor sælger du ud af din garderobe?

Jeg har lidt en "regel", når jeg shopper. Før jeg må købe noget nyt - hvad enten det er tøj, smykker, tasker eller andet - skal jeg sælge noget andet først. Ellers hober det sig op og kan blive alt for uoverskueligt. Jeg synes, det er en god måde at få skilles sig af med nogle ting, som mest hænger inde i skabet. 

Du sælger mange fine ting. Har du selv foretaget nogle kup på Tradono?

Ja, det har jeg. Jeg kan godt lide interiør - og i sidste uge købte jeg faktisk en vase. Holmegaards cocoon vase til kun 150 kr.! Jeg er vild med det simple design, også synes jeg, at den er tidløs og igen - klassisk. Jeg købte den i rød for at få lidt farve ind i lejligheden, som ellers har et meget industrielt look.
Det bedste køb jeg har gjort mig på Tradono var faktisk et par sko. Første gang jeg havde dem på, fik jeg simpelthen så mange komplimenter. De er anderledes og passer både til kjole og et par jeans ⬇️

Hvad er dit bedste sælgertip til andre Tradonees?

Pæne billeder! Det fanger opmærksomheden hos potentielle købere, så de går ind på profilen. Også synes jeg, at det er super smart, at man kan dele sin tradono-profil på andre sociale medier - så man på den måde kan nå ud til flere. Så husk de pæne billeder og ellers bare DEL DEL DEL! 

HAPS, nogle lækre køb Melissa har gjort sig! Skoene er da alt for fede?! 😍
Men Melissa har også selv mange cool items til salg. Tag et kig på hendes shop lige nu og lad dig inspirere af smykker, tasker og tøj. Jeg har fundet nogle af mine favoritter, som du kan få fingrene i netop nu!

 

Velkommen til!

Velkommen til!

Featured //w34

Featured //w34