Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Anja Stjernebye, 26 år
København

Min indre Carrie Bradshaw en smule misundelig på denne uges sælger på Tradono. Anja, som hun hedder, har nemlig fået job i New York, og skal flytte om en uge. Det betyder også, at hun har været en større garderoberansagning igennem, fordi det hele ikke kan få plads i kufferten. Men hvordan bærer man sig ad, når man skal af med så meget, som man stadig holder af? Det spurgte jeg hende om:

Hvordan føles det at skille sig af med så mange af dine ting?

"Selvom jeg ind imellem står med noget i hænderne, og spørger mig selv om jeg virkelig kan nænne at skille mig af med det, er det en befrielse at få ryddet ud i alt det, som aldrig bliver brugt og jeg har ikke ærgret mig eller fortrudt noget endnu!"
 

Hvordan bar du dig ad med at rydde ud i alle dine ting? 

"På grund af flytningen havde jeg rigtig meget jeg skulle af med, og det blev ret uoverskueligt, så jeg tog en kategori og lagde op hver dag, f.eks. sko den ene dag og tasker den næste og til sidst var alt kommet op. Det var især da jeg tilbød mængderabat at salget eksploderede. Det fik folk til at kigge igennem mine andre annoncer og langt de fleste fandt mindst tre ting de ville købe."
 

Hvordan startede du med at bruge Tradono?

"Min veninde fortalte mig om Tradono sidste år, men jeg orkede ikke at sætte mig ind i noget nyt. Hun blev ved med at sige til mig, at jeg skulle prøve det og en aften sagde hun, at jeg skulle lægge bare én ting op på Tradono, før jeg gik i seng. Det gjorde jeg så, og der kom ret hurtigt en masse henvendelser. Derefter lagde jeg lidt mere op, og jeg har aldrig solgt så meget så hurtigt.

Det jeg især elsker ved Tradono er at det er en slags community hvor der er en god tone og folk respekterer hinanden. Blandt andet er næsten alle friske på at bytte, hvilket jeg ikke har oplevet på andre salgssider. Det har åbnet mine øjne for alle værdierne der er i en byttehandel og jeg har scoret både læderjakker og lækre striktrøjer på den måde."
 

Hvad er dit bedste råd til andre Tradono-sælgere?

"At tage billeder i dagslys med en neutral baggrund! Fordi hver eneste ting er forskellig, kan det hurtigt blive uoverskueligt, hvis man ikke med det samme kan se hvad produktet er, og hvordan de ser ud. Der er plads til at lægge mange billeder op, så når man alligevel har kameraet fremme, er det fint at tage nærbilleder af detaljer for at vise produktet bedst muligt."


Skal du have noget med, inden Anja tager til New York? Så kan du tage et kig i hendes Tradono-shop her.
God tur Anja, fra hele Tradono-teamet 👋 👋 👋
 

Rejs tilbage i tiden for 9 kr.

Rejs tilbage i tiden for 9 kr.

Let at filtrere, let at lade være

Let at filtrere, let at lade være