Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Anita Gregersen, 48 år
Galten 

Anita arbejder til daglig som tandklinikassistent, og når arbejdet ikke kalder, er det en anden passion - nemlig boligindretning. Og Anitas indretningsstil er da også spot on! Retrointeriør i form af brune, gamle apotekerflasker, sifonflasker og patinerede kasser spiller sammen med nyere, klassiske items. På den måde får Anita sat et personlig præg på det fine hjem i Galten. Læs med og lad dig inspirere af denne Tradonee's bedste indretningstip - og hvad hendes familie siger til et hjem, der er i konstant forandring 😏 

Hvor kommer dine retro interiøritems fra?

De fleste af mine ting er købt på loppemarkeder gennem en årrække, eller også er de fundet i gemmerne hos familiemedlemmer. Jeg har en proppet garage med skønne, gamle ting, og derfor har jeg valgt at sælge ud af alle tingene nu. Jeg synes, at det er dejligt, hvis andre kan få glæde af mine ting, der ellers bare står og fylder op i min garage. 

Går du meget op i indretning?  

Jeg har en kæmpe passion for boligindretning. Mit hjem er konstant i forandring. Jeg finder ro og en stor glæde ved at indrette. Jeg er vild med det rå og rustikke, for det må ikke blive for "pænt", og det skal helst være i kombination med gamle, smukke patinerede ting. Jeg vil beskrive min stil som et godt mix af noget gammelt og nyt.

Hvad siger din familie til, at hjemmet hele tiden laves om?

Jeg bor med mine to sønner på 13 og 17 år. De har for længst vænnet sig til, at huset er i konstant forandring. De griner lidt engang imellem og udbryder ofte " nå, det var så ikke længe den stol skulle stå der", men de hjælper gerne til, hvis der skal flyttes store ting. Så jeg skal ikke spørge "om lov" når jeg får nye indretningsideer. Jeg elsker forandringer på budgetvenlig løsning - her er nemlig ingen regler.

Hvad er dit bedste indretningstip? 

Flyt rundt og få ny energi.  Det lyder simpelt, og det er det jo i princippet også. Blæs på reglerne og indret med hjertet.

Hvor finder du inspiration til den cool setting af nips og møbler - både til annoncebillederne i din Tradonoshop og i dit eget hjem?

Ideerne kommer faktisk helt af sig selv, når jeg ser på tingene. Jeg kan blive helt "høj" af inspiration, når jeg først får sat tingene sammen.

Hvad betyder genbrug for dig?

For mig er det almindelig sund fornuft at genbruge. Der findes altid en, der kan bruge det, som andre ikke har brug for mere. Det er som en kædereaktion.

Sparer du op til noget særligt?

Jeg forsøger at tjene lidt på alle de ting, jeg sælger, men det er ikke altid, det lykkes. Men det der bliver tilovers skal gå til en rejse til New York, når jeg fylder 50 år. Så vil jeg nemlig invitere mine sønner og kæresten med. 

Anita er tydeligvis en haj til boligindretning og sammenspillet mellem retro og nyt. Hvis du også er blevet lidt lun på nogle af Anitas fine boligitems, bør du skynde dig ind på hendes flotte Tradonoshop. Her får man tydeligt fornemmelsen af at være i en lille fin, fransk interiørbutik. Jeg fundet mine favoritter fra Anitas shop, selvom det var svært at vælge! Tænk, at alle disse lækre ting bare står og fylder op i hendes garage? 😍 Lad os gøre noget ved det ☝🏼

DIY: Tote Bag

DIY: Tote Bag

Tradono Market News!

Tradono Market News!