Categories


Authors

Ugens Tradonees

Ugens Tradonees

Anna Isaksen, 19 år & Eva Isaksen, 18 år
Næsby

I denne uge har vi ikke kun én, men to ugens tradonees. Anna & Eva er søstre og bor i Næsby lidt udenfor Odense. Der er kun 15 måneder mellem dem, og den lille aldersforskel gør, at de også tit deler garderobe. De er begge knivskarpe til at blande unikke vintage fund med high-street brands, og deres stil kan kun beskrives som indbegrebet af cool 👌

Til hverdag læser Anna design på HF på tredje år og drømmer om at få et job, hvor hun kan udfolde sine kreative evner. Eva læser innovation på Tietgen Handelsgymnasium, og drømmer om at rejse efter gymnasiet. Begge piger har en travl hverdag, og derfor er deres Tradonoshop et fællesprojekt, hvor de kan udfolde sig kreativt og bruge tid sammen. Det er dermed heller ikke en overraskelse, at deres Tradonoshop er præget af kreativitet og har en æstetik, der er on point 💯

Læs mere om søstrene for at få nogle af deres tips til at lave en fed Tradonoshop.. 📸😍

Hvordan beskriver I jeres stil? 

Anna:  "Min stil er en blanding af street, playful og sporty. Jeg elsker at blande elementer fra nutidens trends med unikke vintage fund. Jeg bruger især smykker og accessories til at personliggøre mit look" 

Eva: "Min stil er lidt mere simpel og casual. Min garderobe har i lang tid været præget af en forkærlighed for mønstret prints og mørkeblå items. Min stil har dog ændret sig en del, så lige nu sælger jeg ud af størstedelen af min garderobe for at få råd og plads til nyt tøj. Selvom vores stil er forskellige, låner vi tit tøj fra hinandens garderober"   

Der er en fed blanding af vintage og high-street tøj i jeres Tradonoshop. Er blandingen mellem de to noget, som betyder meget for jeres stil?

Anna:  "Jeg shopper i genbrug, fordi jeg kan finde noget, som er anderledes, end man kan købe i high-street butikker. Jeg godt lide at blande genbrug med nyt tøj. For eksempel et par nye stramme sorte jeans med en vintage striktrøje med pailletter. Over halvdelen af min garderobe består af genbrug og vintage fund. Jeg elsker at have nogle items, som er unikke, så jeg kan skille mig ud."

Hvad betyder genbrug for jer? 

Eva og Anna: "Vi er vokset op i en familie, hvor genbrug er en stor del af indretningen i hjemmet, og det er vores mor, som har introduceret os til genbrug. Vi shopper tit i genbrugsbutikker sammen med vores mor eller vores veninder. Det er super fedt, når vi kender hinandens stil, det sker ofte, at vi finder tøj til hinanden. Vi kan godt lide tanken om, at tøj ikke bare bliver smidt ud. For selvom tøjet ikke længere falder i vores smag, kan det godt få nyt liv i en andens garderobe. I dag er meget tøj slet ikke slidt, når det bliver kasseret. Det er en rar tanke, at andre kan få stor glæde af vores tøj." 

Anna: ”Hvis nogen spørger, hvor mit tøj er fra, er jeg aldrig flov over at sige, at det er købt brugt.” 

Har I nogle genbrugsshopping tips til andre?

Anna & Eva: "Et godt tip er altid at spørge sælgeren om du må prøve tøjet på, og mærke efter om du føler dig tilpas i det, du prøver. Et andet tip er, at altid at tjekke om det tøj, som du vil købe er i god stand, og at det ikke har fejl eller pletter. Vi kigger tit efter denim og læder, da vi synes, at det er nogle af de materialer, som har det pæneste udtryk, når det har været brugt. Vi har også flere gange købt tøj kun fordi at, stoffet var pænt, for at sy det om til noget andet. For eksempel købte vi her den anden dag en nederdel og syede den om til scrunchies."

Hvorfor valgte I at bruge Tradono?

Anna & Eva: "Vi har valgt at bruge Tradono, fordi det er en super nem og smart måde at sælge tøj på! Det fede ved Tradono er, at man kan se, hvad dem i lokalområdet har til salg. Derfor er størstedelen af vores købere nogle, som bor forholdsvis tæt på os. De fleste af vores købere kommer hjem til os og køber tøjet, og andre gange mødes vi med dem i Odense. Hos os er man altid velkommen til at prøve tøjet på, så køberne kan se om tøjet lever op til deres forventninger. Det vigtig for os, at vi har en god dialog med køberne, så de går med et smil på læben, og har lyst til at handle med os igen."

Hvad betyder det for jer, at jeres Tradonoshop er et fællesprojekt?

Anna & Eva: "Selvom vi er søskende og bor sammen, kan vi tit have svært ved at finde tid til hinanden i hverdagen. At vores Tradonoshop er et fællesprojekt har gjort, at vi nu bruger mere tid sammen. Samtidigt hygger vi os rigtig meget med at style, og tage billeder til vores shop. 

Anna: "Jeg står tit foran kameraet og er modellen på vores billeder.

Eva: " Jeg står for at tage billederne, kommunikere med køberne over appen, og lave aftaler om, hvordan handlerne skal foregå."

Har I nogle tips til, hvordan man fanger det gode billede? 📸

Anna & Eva: "Vores bedste tips er, at man skal tænke meget over kvaliteten og lyset på billederne, da det er en af de allervigtigste ting for, at køberne kan se tøjets rigtige farver. Vi gør meget ud af at tage vores billeder i naturligt lys, og derfor er stort set alle vores billeder taget i vores baggård. Vi tager altid vores billeder med en lys og rolig baggrund, så tøjet er i fokus. Det er også en god idé at tage billederne med den samme baggrund, så billederne er let genkendelige. Vi har for eksempel valgt at bruge vores træskur som baggrund på alle vores billeder. Vi kan ud fra egen erfaring garantere, at det har en stor betydning, at kvaliteten på billederne er høj samt at baggrunden ikke stjæler for meget opmærksomhed."  

Hvad synes I, at det gør, at man ser personen i tøjet i stedet for på en bøjle? 

Anna & Eva: "Vi synes, at det gør en kæmpe forskel, at man styler tøjet på en person, da det får tøjet til at fremstå bedst muligt. Det er vigtigt for os, at køberne kan se, hvordan tøjet sidder på, og vi tager derfor oftest billeder fra alle vinkler. Vi kan også godt lide at style de items vi sælger, så køberen kan få inspiration til, hvordan de kan sammensætte et outfit med vores tøj." 

Vi kan godt mærke, at vi er blevet virkelig inspireret efter at have snakket med de to fashionable søstre. Hvis du også kunne tænke dig at blive skarp på at blande vintage med high-street, kan du gå på jagt i deres Tradonoshop. Vi har fundet vores favoritter her 😍👇

Featured //w41

Featured //w41

Bliv inspireret: kreative vægge

Bliv inspireret: kreative vægge