Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Isabella er en mester i styling 🙌🏼 Hendes Tradono-shop inspirerer ligesom modemagasiner til, hvordan man rocker items på nogle nye og cool måder. Isabella arbejder til daglig som salgsassistent i en modetøjsbutik og er desuden freelance Creative Director. Hendes passion for mode, rejser og fotografi kommer til udtryk gennem hendes mode- og livsstilsblog. 

Isabella er 23 år og bor i smilets by, Aarhus. Isabella er vild med Tradono, og vi er vilde med Isabella. Hun har nogle super fede items til salg, og vi tog derfor en chitchat om styling og kreativitet. Isabella har selv foretaget noget af et scoop på Tradono, som jeg må indrømme, at jeg er liiiidt misundelig over. Læs med videre og find ud af, hvad det er 👀

Du har en masse fedt tøj til salg. Hvordan kom du i gang med at sælge ud?

Min veninde Emilie og jeg fik i vinters en ide over et glas vin og lidt Edith Piaf på pladespilleren, da vi sad og vendte verdenssituationen. Vi diskuterede alt fra mode, ’recycling’, bæredygtighed, kreativitet, fotografi og på et eller andet tidspunkt, fik vi ideen til at begynde at "samle brugt guld". Vi vidste godt, at vi ikke havde opfundet den dybe tallerken, da der er mange, der gør det i forvejen, så vores ide var at finde nogle items, som skulle henvende sig til en helt bestemt kvinde. Og ud fra det hende skabte vi så en identitet for de styles og det univers, vi ville skabe omkring det. Selvsikker, nysgerrig, inspirerende og stærk var omdrejningspunktet. Vi fik købt en masse fantastiske items, og fik taget den første serie billeder, men vi fik for travlt, og projektet gik lidt i stå. Så fandt vi Tradono, og vi blev enige om at forsøge at sælge tingene her, da ideen bag app'en er genial - og her igennem kan vi også lære vores købere bedre at kende. Hvad kan de lide? Hvad hitter? Det gør det så meget nemmere at vide, hvad vi skal lede efter fremover, når vi går på rov efter nye styles.

Du har tydeligvis flair for styling og tage billeder. Er gode billeder vigtigt for dig (og din veninde)?

Gode billeder er super vigtigt for os! Personligt så synes jeg ikke, at der er noget bedre end inspirerende billeder. Det gør det så meget nemmere at forestille sig, hvordan man ville bruge det, og det efterlader én med en følelse af, at man får så meget mere end en beklædningsdel. Du får også serveret inspiration til, hvordan det kan styles!

I en af dine annoncer styler du et grønt tørklæde om hovedet på en ret cool, boheme måde. Hvorfor har du valgt at gøre det i stedet for bare at vise tørklædet, som det er?

Styling giver så mange muligheder for at få et outfit til at shine! Og hvem har ikke lyst til at shine? Det med at kunne lege med stilarter, klæde sig efter humør, prøve noget nyt og lade sig inspirere er i vores øjne hele ideen med mode, og vi vil derfor gerne give vores købere inspirationen til at se mulighederne i hver enkelt style. 

Har du selv lavet nogle scoops på Tradono?

Jeg har købt mine allerbedste sneakers derinde. Som sagt står jeg i butik og manglede derfor et par virkelig gode sneakers at gå i, men de måtte også gerne være lidt cool. Så jeg fandt mig et par hvide Nike Huarache med grå og sorte detaljer på til kun 450 kroner. Det er langt under halvdelen af ny pris, og de var ikke brugt særlig meget, så det var et røverkøb uden lige! Og jeg er SÅ glad for dem. 
Haps, et lækkert køb! Topfede Nike Huarache 👟

Haps, et lækkert køb! Topfede Nike Huarache 👟

På Isabellas shop kan du få dig en helt ny og lækker garderobe - og som bonus få inspiration til styling. Hvor optur er det ikke lige?! Isabella har mange lækre ting til salg, men jeg har fundet nogle af mine favoritter, som du kan få fingrene i netop nu. SHOP, SHOP, AMOK 🛍

DIY: personlige tallerkener

DIY: personlige tallerkener

Festivalsswag med genbrug

Festivalsswag med genbrug