Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee


Louise Harlund, 24 år
Nørrebro

Da Louise byder mig velkommen i døren til sit hjem på Nørrebro, står hendes look helt skarpt: Mørk page, røde læber og et sommersæt i det fineste afrikanske print. Som selvfølgelig er kreeret af Louise selv. Jeg tænker med det samme, at vi her har en Tradonee med en spændende og helt unik garderobe. Og som forventet er både garderobe og indretning spot on! Ugens Tradonee har særlige skills til at give nyt liv til gamle klude.  Og Louises kreativitet rækker langt - lige fra at dekorere planter på nye måder til at sy gamle genbrugsklæder om til et mere nutidigt fit. Det er da genbrug på den topfede måde?! ♻️💚

Louise er uddannet designteknolog fra Herning og er for nyligt flyttet til København i jagten på at finde drømmejobbet. På trods af Louises kun to måneder som københavner er hendes fine værelse på Nørrebro allerede on point med en indretning, der oser af personlighed. Louises hjem består af et cirka 15 kvm2 værelse, hvor finurlige detaljer, genbrug og kreative løsninger giver et inspirerende og rumligt hjem, som jeg får lyst til at gå på jagt rundt i. 

Hvordan vil du beskrive din stil?

Min personlige stil er præget af min forkærlighed for stærke farver, finurlige mønstre og spændende tekstiler. Jeg elsker kontraster i min styling, For eksempel at mikse en feminin figursyet kjole med et par klodsede herresko, eller at matche et ensfarvet sæt tøj med en accessory i en helt anden farve. Jeg er ret vild med kropsnære silhuetter kombineret med oversize lag. Min stil gennemgår farvefaser, hvor jeg i perioder bliver dybt fascineret af en specifik farve, som i tiden herunder dominerer min garderobe.
Louise har lige været igennem en "lilla-periode", som hun selv beskriver det, hvor hendes outfits blev holdt i violette toner. 

Louise har lige været igennem en "lilla-periode", som hun selv beskriver det, hvor hendes outfits blev holdt i violette toner. 

Du har mange kjoler til salg. Er du selv en kjolepige?

Jeg søger ikke bevidst mod kjoler, men når jeg shopper, er det dog oftest dem, jeg finder mest iøjnefaldende og specielle, når det gælder farver, mønstre og materialer - hvilket altid er det første, som fanger min opmærksomhed. Jeg kan godt lide vilde statement pieces, og her kan kjolen altså noget helt særligt.

Hvilke accessories styler du helst dine outfits med?

Uh, klart farvede læber og negle, der matcher dit outfit. Det giver et fuldendt look!

Hvilke accessories giver noget særligt til hjemmet, synes du?

Planter kan noget helt særligt, synes jeg. Jeg har selv en hel del, men da jeg hurtigt kunne se, at det ville blive svært at få plads til dem alle sammen på mit lille værelse, måtte jeg tænke kreativt. Så jeg fandt en gammel sivtaske frem, som jeg har købt i en genbrugsbutik for 5 kr. eller sådan noget, og satte planten i og op kom den at hænge. Den hænger sammen med en sivmåtte, jeg engang fandt i en bil. Det blev super fint, synes jeg selv. 
Planteophænget giver mig en vibe af asiatisk minimalisme. Haps, det ser cool ud! Du kan nemt og billigt gøre Louise kunsten efter. Frem med flettasken, mormor! 

Planteophænget giver mig en vibe af asiatisk minimalisme. Haps, det ser cool ud! Du kan nemt og billigt gøre Louise kunsten efter. Frem med flettasken, mormor! 

Hvordan kom du i gang med at bruge Tradono?

'Out of sight out of mind'-logikken gjorde, at da jeg i sommers stod og skulle til at flytte, opdagede jeg, at jeg havde en masse tøj og sko, som jeg ikke fik brugt. Min daværende roomie fortalte mig så om Tradono, hvilket gav mig en unik mulighed for at se, mine glemte skatte blive til genbrugsguld for andre.

Hvad vil du helst shoppe: genbrug eller nyt?

Jeg foretrækker at shoppe genbrug, da jeg på den måde kan få fingrene i 'one of a kind'-items, der kan understrege og supplere min personlige stil. Det er vigtigt for mig at kunne udtrykke, hvem jeg er gennem min styling og outfits. Det fantastiske ved at genbrugsshoppe er spændingen ved aldrig på forhånd at vide, hvilke skatte jagten bringer.
Okay, hvor sej er denne Tradonee ikke lige til unikke vintagefund?! Den smukke skindtaske er et fund til kun 20 kr! Wow. Og denne farverige bomber med Picasso-lignende motiv har Louise fået mange komplimenter for både herhjemme og i udlandet. Og det…

Okay, hvor sej er denne Tradonee ikke lige til unikke vintagefund?! Den smukke skindtaske er et fund til kun 20 kr! Wow. Og denne farverige bomber med Picasso-lignende motiv har Louise fået mange komplimenter for både herhjemme og i udlandet. Og det kan man da godt forstå! 

Hvilket item kommer vi aldrig til at finde i din Tradonoshop?

Min vintage Giorgio Armani-kjole, som jeg fandt på et loppemarked i Paris. Det sjove var, at jeg faktisk lige havde været i biografen og se en film med Audry Hepburn, der var iklædt den smukkeste hvide kjole, som jeg blev helt forelsket i. Lige efter fandt jeg denne kjole, der lignede fuldstændig. It was meant to be! Desuden har mit guldur en særlig betydning for mig, da jeg har arvet det af min bedstemor.

Louise har noget af et kreativt mindset, da hun virkelig formår at få nyt liv i gamle genbrugsfund. Hun er eksperimenterende med farver og mønstre, og det giver da et kick til de ellers skandinaviske toner og minimalisme 💥 Louise sælger ud af en hel del items fra garderoben for at få plads til nye genbrugsfund. Lad os hjælpe hende på vej - tjek Louises Tradonoshop. Jeg har fundet mine fine favoritter her:

 

 

Skams Street Queen: Eva. Få hendes stil her..

Skams Street Queen: Eva. Få hendes stil her..

Featured //w38

Featured //w38