Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Nicoline Heyman, 18 år
Odense

Hvis du har været fast læser her på bloggen, har du nok lagt mærke til, at vi mange skønne, unge Tradonees med en über cool og gennemført stil - og denne uges Tradonee er ingen undtagelse. Nicoline har en forkærlighed for vintage, farver og sporty klassikere. Læs med om ugens Tradonee, hvor hun blandt andet kommer med tips til, hvordan du får den flotteste Tradonoshop in town ⭐️⭐️⭐️

Får man ikke helt lyst til at gå på skattejagt i Nicolines fede og farverige vintage-garderobe?!

Får man ikke helt lyst til at gå på skattejagt i Nicolines fede og farverige vintage-garderobe?!

Nicoline ved, at hun ikke vil ligne alle andre grå-tonede danskere, og derfor består størstedelen af hendes garderobe af vintage items i vilde farver og mønstre. On point! Nicoline er tydeligvis ekspert i genbrugsshopping og beskriver oplevelsen som en skattejagt. Tag lige et kig på hendes lange tøjstativ med aaaalt det genbrugsguld 🔝💰

Hvordan vil du beskrive din garderobe?

Min stil er sjov, lidt anderledes og fyldt med glimmer. Jeg er meget glad for farver og kombinationen af noget feminint og sporty. 

Jeg kan se, at du har mange vintage items i din garderobe. Hvad betyder genbrug for dig?

Jeg har altid elsket at gå på loppemarkeder, i genbrugsbutikker og i fine vintagebutikker. Jeg tror, at det ligger i oplevelsen i at finde noget unikt og specielt. Jeg elsker at være på jagt efter nye skatte. Faktisk består cirka 90 procent af min samling af vintage items. Jeg kan godt lide tanken om, at tøj ikke bare bliver smidt ud, men at mange - og jeg selv - kan få stort glæde af andres tøj. 

Hvorfor bruger du Tradono?

Jeg er på Tradono, fordi der er et lækkert og hurtigt sted at sælge sit tøj, og det giver et godt flow i min samling. Samtidig synes jeg, at det er rigtig sjovt at sælge på Tradono, fordi det giver en dejlig bekræftelse hver gang, at folk byder eller synes godt om mit tøj. 

Din Tradonoshop er fyldt med lækre billeder og skarpe poses. Hvorfor har du valgt at gøre det?

Jeg har valgt at posere med tøjet på, først og fremmest, fordi jeg selv bliver inspireret af det som køber, når jeg kan se, at sælgerne har gjort noget særligt ud af det. Men også fordi ens shop kommer til at se fantastisk ud, når den består af flotte billeder. Jeg kan garantere ud fra egne oplevelser, at det har en stor betydning for salget af ens tøj, om kvaliteten af billederne er høj, at stylingen af tøjet er gennemført og til sidst, at modellen har en passende frisk posering. Mit tip til andre Tradonees er derfor: Style altid alle dine items på en person, på den måde vil dit tøj fremstår bedst muligt. 

Hvad kommer man aldrig til at finde i din Tradonoshop?

Jeg har tre ultimative favorit items: Min girly lyserøde cowboyjakke, en fin himmelblå kjole fra en yndig vintage butik i Berlin, til sidst mine sublime og altid fungerende guldbukser. Disse tre items vil aldrig dukke op på min Tradono. 

Sparer du op til noget særligt for tiden?

Jeg sparer op til at kunne rejse tilbage til Indien, og gense den fantastiske kultur og min tidligere 'host family'. 

Tag et kig på Nicolines Tradonoshop, hvis du trænger til at få lidt vintage eller quirky items ind i garderoben - eller hvis du blot ønsker at blive inspireret til, hvordan du bedst kan style dine items. Jeg har fundet mine favorit items i Nicolines shop lige nu, men min all time favorite må da være den svedige crop top med Looney Tunes "Tweety Bird". Tør du at rocke den? 💛🐤

Hvem skal du følge på Tradono? Kids Edition

Hvem skal du følge på Tradono? Kids Edition

Featured //w36

Featured //w36