Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Shiva Le
19 år, København

Mød ugens stilsikre Tradonee, Shiva 👋🏼  Hun er modig og fantasifuld, når det gælder vintageshopping. Shiva ser nemlig muligheder i gamle genbrugsklude ved at tranformere dem til unikke og cool items - og det er sikkert af den grund, at hendes stil spiller max. Det er super inspirerende, synes vi, og derfor har vi så optur over, at Shiva vil dele sine bedste tips og tricks til stil og genbrugsshopping med os!

Den 19-årige Tradonee blev student i sommers og har i øjeblikket hele TO jobs, for drømmen er at rejse til Australien, New Zealand og Asien med både venner og højskole her i sabbatåret. Derfor sælger Shiva også ud af sin store garderobe på Tradono. For det er jo altid rart at supplere med lidt ekstra håndøre, ikke? Og Shiva er da også topsej til at sælge. Hemmeligheden bag hendes Tradonoshop er... ja, kig med videre og læs for dig selv ❓👀❓

Hvad kendetegner din stil?

Min stil er en blanding af feminin og sporty. Jeg har oftest et basic farvet item på, og så elsker jeg at spice outfittet op med et farvet item og et par gode sneaks. Det giver et boost til outfittet, når man for eksempel har smukke, simple smykker på, en farverig trøje og så helt simple bukser og et par cool sneaks! Jeg går ikke op i at skille mig ud fra mængden. Jeg går egentlig bare i det, som jeg synes, ser nice ud, og som jeg føler mig tilpas i. Jeg bruger for eksempel løbesko til dagligt - også selvom mine venner ikke altid forstår den stil, jeg kører. 
Denim on denim worker bare altid. Kast dig ud i det ligesom Shiva her

Denim on denim worker bare altid. Kast dig ud i det ligesom Shiva her

Beskriv det perfekte outfit?

Altid et par simple halskæder, bukser i fint løst materiale, en farverig trøje og et par sneakers - og gerne et fint hårbånd. 

Hvilken stilperiode ville du helst hoppe tilbage i tiden for?

Helt sikkert 90'erne! Jeg er vild med mom-jeans, en lille stram top og så store hoops! 
Shivas smykker er et must i hendes garderobe og kommer derfor aldrig til salg. Det forstår vi vist godt.  

Shivas smykker er et must i hendes garderobe og kommer derfor aldrig til salg. Det forstår vi vist godt.  

Hvor finder du inspiration til stil og styling?

Instagram er en stor inspirationskilde for mig. Jeg kan sidde i timevis og scrolle rundt på diverse Instagram-profiler af folk fra forskellige steder i verden og blive inspireret af deres stil. Generelt bare folk på sociale medier - og folk fra min hverdag. Min inspiration kommer derfor nok af de mennesker, jeg er omringet af i min hverdag samt de oplevelser, der gør indtryk på mig. 

Hvad betyder genbrug for dig?

Jeg har altid elsket at tage på loppemarkeder, byttemarkeder og i genbrugsbutikker. Jeg synes, det er fedt at kunne finde unikke ting, som ikke alle bærer rundt på.  Så er jeg desuden stor fan af de gode og billige priser! Det er så fedt, at man kan få så nice ting for ingen penge. Derfor tiltaler vintageshopping mig i højere grad end at shoppe i de normale butikker. Jeg synes, det er fedt at kunne finde genstande, som ikke alle kan gå ned og købe eller bestille på nettet. 

For nogle kan genbrugsshopping være svært, for det er ikke altid lige nemt at spotte de gode ting og se muligheder i "gammelt" tøj. Hvad er dine bedste råd til dem?

Hold øjnene åbne og vær ikke kræsen. Jeg køber ofte tøj som umiddelbart godt kan se lidt bizart ud, men så får jeg visioner for, hvordan tøjet kan komme til at se ud. Det eneste, det kræver, er lidt tråd og nål - og så syr jeg det bare om! Det er så nemt at transformere sit tøj til noget fedt, hvis bare man tænker lidt kreativt og innovativt.

Hvordan får du din Tradonoshop til at skille sig ud?

Jeg synes, at tøjet ser 100 gange mere tiltalende ud, når man poserer med det på eller gør noget specielt ved sine billeder. Noget, der kendetegner ens shop. Jeg har valgt, at jeg altid poserer foran min hvide mur, hvor man ofte også kan se en lille sjov detalje, som en skrue i væggen, eller ved foran min anden mur, hvor vi har nogle træstubbe liggende. Når jeg kigger på en Tradonoshop med god billedekvalitet, gode vinkler og godt lys, får jeg lyst til at klikke ind på den shop og købe tøjet. Jeg har selv erfaret, hvor stor betydning gode billeder har for salget.

Hvad er dine tre bedste sælgertips til andre Tradonees?

1. Tag billeder med tøjet på!

2. Vær hurtig til at svare folk der byder på tøjet, så de ved du er troværdig og nem at aftale/handle med.

3. Tag billeder i ordentligt lys og med en ordentlig telefon for at få den bedst mulige kvalitet. Billedkvaliteten har stor betydning for salget. Gode og indbydende billeder tiltaler altså køberne!

Jeg kan kun give Shiva ret i, at det klart er en fordel at kunne se tøjet på, for det ser toplækkert og super inspirerende ud! Shiva har en masse fede items til salg, og her har jeg fundet min faves - selvom det ikke var nemt 😳

 
Stjæl Stranger Things Stilen

Stjæl Stranger Things Stilen

Featured //w39

Featured //w39