Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Siri Sølyst Farup, 18 år
Aarhus

Er du også gang på gang blevet skuffet over rygterne om, at Spice Girls ville blive gendannet, bare viste sig at være rygte? Yep, me too. Men denne uges Tradonee har med sin super gennemførte 90’er-stil nogle særlige items til salg i netop Spice Girls-lookET. Så vi kan alle blive taget tilbage i tiden til den overdrevet seje, britiske girl power gruppe 👯👯 👊🏼 Læs mere om Siris unikke stil og forhold til secondhand lige her.

Siri er blot 18 år gammel, men trods den unge alder, har hun allerede en super gennemført og helt unik stil. Den kreative side skinner da også igennem i Siris dagligdag, hvor hun læser Kunst og Design i Aarhus og arbejder desuden i en lille vintage butik ved siden af studiet.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Jeg forsøger ofte at gå efter farvet og specielt tøj. Jeg går næsten udelukkende i tøj, jeg har fundet i genbrugs- eller retroinspireret-butikker, på loppemarkeder eller køber brugt tøj på nettet. Jeg har længe været vild med 90’er-stilen, for jeg synes, at de i 90'erne var seje til at mikse det sporty og rå med det feminine og lidt poppet eller tøset.

Så du går op i at købe tøj secondhand?

Ja, meget. For det første er jeg ikke interesseret i ”strøg-tøj” - altså tøj fra strøget, som alle bare kan købe. For så synes jeg ikke, at stilen bliver særlig individuel. Derudover er secondhand godt for miljøet, og samtidig er det billigere. Og så synes jeg, at det er en fed tanke, at mange fremmede piger deler tøj… Altså købe noget og sælge noget andet videre. Det er vigtigt, at selvom man ikke har mange penge kan få fat i noget lækkert alligevel!
Hvor fedt er det her look ikke bare? Navlepiercingen er bare on point! 

Hvor fedt er det her look ikke bare? Navlepiercingen er bare on point! 

Hvorfor sælger du ud af din garderobe?

Fordi der ikke er mere plads i mit skab. Og jeg vil gerne have det til at løbe rundt, så jeg kan finansiere mine nye tøjkøb. Jeg er også begyndt at være med vild med nogle lidt dyrere mærker, og når jeg går efter dem, har jeg brugt for lidt ekstra penge. 

Her hos Tradono er vi vilde med dem, der tør at skille sig ud. Her er mine top tre favorit items på Siris shop lige nu. Girl Power for the win 💘

Tjek Siris shop ud og bliv inspireret af hende stil lige her 👇🏽👇🏽👇🏽

Tradono Market på søndag på Israels Plads

Tradono Market på søndag på Israels Plads

Featured //w32

Featured //w32