Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Celina Jølst
17 år, Frederiksberg

Vi kan ikke står for Ugens Tradonee's humoristiske annoncer og kreative billeder. Celina Jølst bor på Frederiksberg, men kommer oprindeligt fra Falster. Nede hvor sukkerroerne gror, som huhn selv siger. Vi har spurgt hende om hemmeligheden bag gode annoncer, der lokker købere til.

Hvad har effekten af dine gode billeder været - og hvad er hemmeligheden bag dem?

Jamen altså. Jeg kan både og se og mærke, at interessen for min shop er steget qua det faktum, at der simpelthen bare er flere der klikker ind forbi og snuser. Og jeg har grebet til et par super simple redskaber i værktøjskassen. Det er ingen hemmelighed at gode billeder sælger. Vi ved allesammen at man med det lækreste selfie skraber flere likes til sig på Facebook eller får flere matches på Tinder. Så find dig selv. Find din signatur. Det kræver vist ikke mere end et enkelt gæt eller to at kunne pege på min signatur. En plante i et af de dersens super moderne trådkurve. Det er ganske primitivt og ganske cool. Og det virker.

Hvad er dit bedste tip til andre Tradonees?

Det skarpeste tip jeg kan videregive at krydre sine annoncer med en kærlig portion humor. Tag hverken dig selv eller dine items for højtideligt. Alle har hørt klassikeren om at dine sneaks kun har været brugt én til to gange, men skriv i stedet at de er nogle lækre babies der netop har været ude og gå deres første skridt. Eller whatever. På med den kreative hat! 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan Celina jonglerer med ordene - så tag et kig på den Macbook, som hun har til salg i sin Tradono-shop... 

 
Hjælp os med at hjælpe dig

Hjælp os med at hjælpe dig

Har du husket fars dag?

Har du husket fars dag?