Categories


Authors

Sådan undgår du at blive snydt, når du handler brugt 👮🏽

Sådan undgår du at blive snydt, når du handler brugt 👮🏽

Det sker desværre nogle gange, at brugere bliver snydt, når de handler brugt - MEN der er flere ting, du som sælger og køber kan gøre for at undgå dette: 

Mødes for at handle 👫
Hvis det er muligt, så er det altid sikrest, at I mødes for at handle. Så har I mulighed for at kigge varen igennem sammen og afbryde handlen, hvis varen ikke lever op til forventningerne. 

Spor varen 🔎
Få gyldig dokumentation på afsendelse og brug lidt ekstra penge på at spore varens rejse. Bruger I servicen DAO, kan der købes sporbar, forsikret og hurtig levering fra 33 kr. (læs mere om gyldig dokumentation)

Deltaljeret profil 📃
En udfyldt profil er en god indikator på, at køber/sælger står ved sin identitet og er troværdig. 
Som medlem af TradonoClub kan man vise, hvor længe man har været bruger, samt hvor mange handler man har lavet. En profil med egne billeder af varer er mest troværdig og hvis kvittering på dyre varer også haves, er det endnu bedre. 

Adfærd 💬
Vær villig til at svare på spørgsmål fra interesserede købere og send flere billeder, hvis det er ønsket. Det er god service, og det skaber tryghed. Er sælger ivrig efter at få handlen i hus, og svarer sælger ikke på dine spørgsmål eller presser sælger på med, at han/hun har andre bud for at få dig til at handle hurtigere, så skal du være ekstra opmærksom. Det samme hvis sælger kun vil sende varen eller ønsker at betaling skal foregå via straksoverførsel til en bankkonto. Du kan altid tage fat i supporten, før du handler, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en køber/sælger forsøger at svindle.  

God stil 😎
Hold en åben kommunikationslinje indtil handlen er afsluttet. Som sælger er det god stil, at gøre opmærksom på at betaling er modtaget, og at varen er afsendt (Husk dokumentation på afsendelse). Som køber er det god stil at gøre opmærksom på, at pengene er overført, og varen er modtaget. 

Du kan læse meget mere om, hvordan du handler sikkert på Tradono her

Trend på budget: Sølv ❄️

Trend på budget: Sølv ❄️

Fem du bør følge // November ❄️

Fem du bør følge // November ❄️