Skærmbillede 2017-04-11 kl. 10.51.56

Sneaker-tip: Hold dine sneakers hvide

Vi har testet hjemmelavet vs. købt rens til hvide sneakers! Hvilken virker bedst? Se med her! Og har du selv et tip til rens af hvide sneaks, så tip os endelig i kommentarfeltet nederst! Besøg

kjole

Sådan holder du værdien på ungernes tøj

Ungerne har det med at vokse ret hurtigt. Så vi har lokaliseret de bedste tips der findes, til bedst muligt at vedligeholde børnenes tøj, så det nemt kan videresælges, når de små er vokset ud af

Tag garderobe-testen!

Lad testen tage valget for dig

Lige nu er vi i fuld gang med at rydde ud i vores garderober hos team Trendsales – der skal ryddes godt ud til et nyt år med både plads og råd til nye (eller brugte)

garderobeoprydning

Kickstart 2016 med en oprydning!

75% af alle Trendsales-brugere har ting i deres garderobe, som de ikke bruger mere. Hvorfor ikke rydde ud og sætte til salg? Her tipper vi om den metode, vi synes er sjovest og mest effektiv, når der skal sættes gang i salget og ryddes godt ud til et nyt år med både plads og råd til nye (eller brugte) fund :)

farv din balenciaga taske resultatet

Sådan farver du din lædertaske

Giv din lædertaske nyt liv! Har du købt en taske i en farve, men er mere til sort? Eller har du købt en taske, som bare trænger til en lettere opfriskning?