App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Mærkevarer til udsalgspriser og unikke vintagefund. Drømmegarderoben behøver ikke koste en formue – masser af preloved tøj søger nyt liv! Her på bloggen samler vi tips og inspiration til skattejagten på gode secondhand-fund og nye favoritter til din garderobe. Tænk hvis du fandt lige netop det, din garderobe mangler? God skattejagt!

 

Tip os i en kommentar her på bloggen eller via mailen hej@trendsales.dk, hvis du har ideer til noget vi bør dele, eller har ris og ros – vi hører altid gerne fra dig! Hilsen team Trendsales

 

MØD REDAKTØRERNE

 

Redaktionen på Trendsales Blog gør en dyd ud af at give nyttige tips og tricks, hvordan man får mest ud af vores allesammens Trendsales.

MØD SKRIBENTERNE

 

Fælles for TS-skribenterne er, at de har et stort bankende hjerte for secondhand, og så elsker de at dele deres tips og tricks til at få mest ud af deres (preloved) garderobe.

 

 

OM TRENDSALES

 

Trendsales er dit velkendte go-to-place for køb, salg og bytte af secondhand, der gennem de sidste 14 år har skabt millioner af gode handler blandt hundrede tusinde glade brugere. Søger du kjolen, du ikke nåede at få fingre i, yndlingsstøvlerne fra sidste sæson, der blev slidt op, eller designertasken, der er liiiige dyr nok fra ny? Eller måske du bare er på udkig efter en ny favoritting? Trendsales har Skandinaviens største udvalg af secondhand mode og design. Derfor er der noget for enhver smag og en stor chance for at du finder netop det, du søger!

@trendsales på Instagram