Categories


Authors

Vind dit køb som gavekort til Trendsales søndag 27. november

Vind dit køb som gavekort til Trendsales søndag 27. november

Vindere: Gitte Hammild, Anders Liisberg, Henrik Simon Simonsen, Agnethe Hansen, Scholla Burchardt, Kevin Jensen, Christina Ferm, Sofie Seemann Jensen, Astrid Rehn, Jacob Rune Kjerulff

Endelig 1. advent! Kan du næsten heller ikke vente til juleaftens mange pakker under træet? Vi er i hvert fald allerede i gavehumør! Vi drømmer om en grøn jul og skyder højtiden i gang med præmier, der bliver ved med, at give:

I dag kan du vinde hele værdien af et køb, udbetalt som elektronisk gavekort til Trendsales!*. Det eneste, du skal gøre, er, at købe noget til max. 5.000 kr. i dag, søndag 27. november, så deltager du automatisk i konkurrencen.

Vinder du, sender vi dig gavekortet elektronisk til den mail, som er tilknyttet din profil. Så kan du bruge det på en gave til dig selv eller til secondhand julegaveindkøb, til nogen du holder af. Vi trækker 10 heldige vindere i overmorgen, som kontaktes direkte. Glædelig secondhand adventsshopping!

Vi har udvalgt nogle af vores favoritter, som du kan vinde værdien af, hvis du shopper dem hjem i dag.

*Konkurrencen er købsbetinget. Det er kun muligt at deltage i konkurrencen, hvis du handler gennem Trendsales’ handelssystem. Det er muligt at vinde 1 gang, uanset antal køb på dagen.

Der udtrækkes 10 vindere ud fra et tilfældighedsprincip blandt alle handler på Trendsales søndag 27. november 2022, med en værdi på max. 5.000 kr. Vinderne trækkes tirsdag 29. november og kontaktes direkte på profilen samt i push-besked og offentliggøres her i blogpostet.

Præmien dækker udelukkende den købte vare, med en værdi på max. 5.000 kr. – og ikke fragt. Værdien af varen udbetales, som elektronisk gavekort, der sendes til vindernes email. Gavekortet kan benyttes til online handel på trendsales.dk og i Trendsales app og kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavekortet kan anvendes som betaling for en vare, når du som køber trykker “Køb nu” eller sender en handelsanmodning til sælger.

Gavekortet kan ikke anvendes på handelsanmodninger fra sælger, i forbindelse med delbetaling, eller hvis du ønsker at betale med din Trendsales-konto. Læs mere om gavekort her.

Cyber monday: fri fragt på alt elektronik over 99,- mandag 28. november

Cyber monday: fri fragt på alt elektronik over 99,- mandag 28. november

Black Friday: Fri fragt på alle handler over 129,- fredag 25. november

Black Friday: Fri fragt på alle handler over 129,- fredag 25. november