Categories


Authors

10 brands, vi elsker på Trendsales lige nu

10 brands, vi elsker på Trendsales lige nu

Det er sommer og tid til at finde alle dine sommerfavoritter secondhand på Trendsales. Vi har lavet en samlet liste over de brands, som trender lige nu på Trendsales.

Carhartt

Vi tror ikke, vi er alene om at elske Carhartt. Det amerikanske workwear-brand er et af de bedst sælgende på Trendsales lige nu – og du kan shoppe alt fra fede jeans til denimjakker og sweatshirts.

Salomon

Det franske brand har haft sig lidt af en opblomstring de seneste par år – og hører sig ikke længere kun til på vandreruten. Og heldigvis er der over 600 aktive annoncer fra Salomon på Trendsales – så der er nok at gå på opdagelse i.

Birkenstock

En blanding af komfort og fashion, kombineret i én sko. Især Boston-modellen sælger helt vildt lige nu.

Maria Black

Siden 2010 har smykkebrandet skabt en stribe af ikoniske smykker, som alle inviterer til at udforske og omfavne ens egen individualitet på kreative måder.

Du kan shoppe alt fra twirl øreringe til guldkæder og chunky fingerringe.

Aiayu

Vi elsker, når man ikke skal gå ned på komforten, selvom man vil klæde sig flot på. Så vi er helt med på hypen af Aiayus bløde bomuldskreationer og lækre kashmir.

Air Jordan

Et af de brands, der bliver søgt mest efter uge efter uge, er Air Jordan. Heldigvis er der også over 6.700 annoncer med der populære brand på Trendsales.

Så, er du udkig efter et par sneakers fra Air Jordan, er Trendsales det helt rigtige sted at lede.

Flatlist

Sommer er lige med solbriller. Derfor er et af de brands, vi elsker lige nu, selvfølgelig et solbrillebrand. Og kender du ikke Flatlist, vil vi med glæde introducere dig for mærket her, der sælger de fineste designs.

Levi’s

En gammel klassiker, der forevigt holder, er uden tvivl Levi’s. Vi er vilde med kvaliteten og deres designs, der holder i generationer. Og så sælger jeansmærket ret godt på Trendsales.

Marni

Det er sommer, det er sol, og det er sæson for sandaler. Et af vores yndlingsbrand indenfor denne kategori er Marni. Og der er en hel del at spare, hvis du finder modellen secondhand.

Maanesten

Det sidste brand på listen er smykkebrandet Maanesten. De feminine smykker er også et af de brands, der sælger rigtig godt for tiden.

Fri fragt på alle sko over 299 kroner onsdag 6. juli

Fri fragt på alle sko over 299 kroner onsdag 6. juli

Tour De France: Fri fragt på sporty items over 199 kroner

Tour De France: Fri fragt på sporty items over 199 kroner