Categories


Authors

10 klassiske efterårsitems, du helt sikkert burde finde secondhand

10 klassiske efterårsitems, du helt sikkert burde finde secondhand

Den klassiske efterårsgarderobe kan med fordel findes secondhand på Trendsales. Og der er i hvert fald 10 sæsonfavoritter, vi til hver en tid ville shoppe pre-loved fremfor nyt – vi håber, vi kan inspirere dig til at gøre det samme.

Rummelige tasker

Du har tasken med, når du skal på arbejde, i skole, i byen eller ud at spise. Vi bruger tasken hele tiden – og især en rummelig model er god at investere i, så man kan bruge den til det hele.

Der er desuden mange penge at spare, hvis man går efter high-end taskerne secondhand – som samtidig er af god kvalitet og kan holde i mange år.

Jeans

De fleste af os ejer et par jeans, men vidste du, at produktionen af jeans kan være ret så belastende for miljøet?

Til produktionen af et almindelige par jeans bruges der mellem 8.000-10.000 liter vand*. Derfor giver det måske mening at overveje at finde dine jeans secondhand.

*Kilde: Danske Vandværker, Danish Fashion Institute & Waterfootprint

Strikkede kjoler

Den perfekte kjole til den skiftende årstid er uden tvivl den strikkede variant. Du kan både finde strikkjoler fra populære brands og spare op til 70% – men du kan også være heldig at finde en unik & hjemmestrikket model.

Smykker af god kvalitet

Generelt set er altid bedst at købe både tøj, smykker & sko af god kvalitet, så det holder i længere tid. Men vi kan sagtens forstå hvis pengepungen ikke altid kan levere smykkerne til smykkeskrinet.

Led derfor jagten ind efter dine drømme-øreringe eller det der ur, du altid har haft øverst på ønskelisten, på Trendsales og spar en masse penge på dit køb.

Trenchcoats

Trenchcoaten har eksisteret i årtier og bliver år efter år ved med at være en af de mest populære overgangsfrakker.

Finder du den på Trendsales, er der mange penge at spare – og måske er du heldig at falde over en smuk vintage-model, som ingen andre ejer.

Veste

Fra strikkede veste & fleeceveste til den klassiske suit-vest.

Lige nu er der over 32.000 veste til salg på Trendsales – du har derfor rig mulighed for at finde en vest, der matcher netop din smag.

Støvler

Hvis du er træt af at betale spidsen af en jetjager for nye støvler, er Trendsales måske stedet, hvor du skal finde efterårsstøvlerne – hvis du lige står og mangler.

Find fede brands som Bottega Veneta, Billi Bi & Ganni og køb god kvalitet til en god pris.

Sweatshirts

90’er far-stilen er svær at komme udenom. Og findes der noget bedre end at finde den der helt unikke sweatshirt, som ingen andre ejer? Det tror vi ikke.

Vi elsker, når tøj har historie og et levet liv bag sig – og derfor er den retro sweatshirt oplagt at finde secondhand.

Psst! Elsker du 90’er vintage? Så besøg Dad’s Closet på Trendsales

Læderjakker

Læder er et af de mest holdbare kvalitetsmaterialer, der – hvis du spørger os – kun bliver mere flatterende over tid. Derfor er det oplagt at finde den klassiske læderjakke secondhand på Trendsales.

Sweatre

Strik er lige dele cool og lige dele praktisk, når temperaturen falder. Og det giver fint mening at finde den vamsede sweater secondhand – for der er masser at komme efter på Trendsales lige nu.

Matilda Djerf core: Shop stilen secondhand på Trendsales

Matilda Djerf core: Shop stilen secondhand på Trendsales

Nyhed! Shop Ida Sophias garderobe på Trendsales

Nyhed! Shop Ida Sophias garderobe på Trendsales