Categories


Authors

10 sensommertrends, du sagtens kan shoppe secondhand

10 sensommertrends, du sagtens kan shoppe secondhand

Kalenderen siger august, og vi bevæger os stille og roligt henimod sensommeren. Derfor har vi undersøgt, hvilke ting der trender, når sommer snart bliver til efterår. Ting, som du med sikkerhed kan finde på Trendsales.

Ballerinaer

Den velkendte flade sko har gjort sig et massivt indtog i gadebilledet. Shop dem i neutrale sorte og beige farver eller skej mere ud med en udgave i guld.

Søgeord på Trendsales: ‘ballerina’, ‘ballerinasko’, ‘flats’

Hæklede boleroer

Vi elsker hæklede boleroer – og på Trendsales er der en masse til salg lige nu. Så det er bare om at finde en bolero i den helt rigtige farve.

Søgeord på Trendsales: ‘hæklet bolero’, ‘hæklet’, ‘bolero’

Workwear bukser

De praktiske bukser med praktiske lommer er heller ikke til at komme udenom. Som følge af denne tendens ser vi også, at brands som Carhartt og Dickies trender helt vildt på Trendsales.

Søgeord på Trendsales: ‘workwear bukser’, workwear jeans’ eller søg på mærker som ‘Carhartt’ & ‘Dickies’

Denimjakker

Mange af os har helt sikkert ejet en denimjakke i løbet af vores liv – og måske er man så heldig, at man stadig har en liggende i skabet. Men hvis du har solgt den videre, er der rig mulighed for at finde en på Trendsales.

Søgeord på Trendsales: ‘Denimjakke’

Store, 00’er solbriller

Tænk Paris Hilton og Anastacia anno 00’erne, og du ved lige præcis, hvilke solbriller vi snakker om. Solbrillerne må gerne være en smule kitschede og udgøres af et stort brilleglas i larmende farver.

Søgeord på Trendsales: ‘00’er solbriller’, ‘00s solbriller’, ‘y2k solbriller’, ‘Store solbriller’

Sæt

Du har måske bemærket den øgede opmærksomhed på outfits, der udgøres af sæt? Trenden vandt sit indpas i 70’erne, blussede lidt op i 90’erne – og nu er den her altså igen.

Søgeord på Trendsales: ‘Sæt’ , ‘Co ords’

Maxi nederdel

Ligesom den helt korte nederdelsmodel. oplever den helt lange maxi-nederdel også stor popularitet. Vi er ret vilde med det gulvlange look, som kommer i et væld af designs og materialer.

Søgeord på Trendsales: ‘Maxi nederdel’, ‘Lang nederdel’

Big clothes energy

Dit tøj må gerne være stort. Rigtig stort. Og hvor man tidligere matchede en oversized blazer med et par stramme biker-shorts, er der ingen skam i at matche et stort fit med et endnu større fit.

Søgeord på Trendsales: ‘Oversize’, ‘Stort fit’

Fleece

Fleece er et ekstremt let materiale, som besidder mange af uldens gode egenskaber – og derfor kan man holde varmen, når temperaturen dropper.

Søgeord på Trendsales: ‘Fleece’, ‘Fleecetrøje’, ‘Fleecejakke’, ‘The north face jakke’

Biker chicks

Interessen for klassiske læderjakker er støt stigende. Læder er desuden en af de materialer, der kan holde i mange, mange år, og derfor giver det god mening at finde sin næste jakke i læder secondhand.

Søgeord på Trendsales: ‘Læderjakke’, ‘jakke læder’


Køb & sælg på danmarks bedst bedømte markedsplads

 
 
Fri fragt på alle handler over 149 kroner lørdag 6. august

Fri fragt på alle handler over 149 kroner lørdag 6. august

10 favoritter fra Oscar Bjerrehuus' Trendsales-shop

10 favoritter fra Oscar Bjerrehuus' Trendsales-shop