Categories


Authors

10 ting, du skal sætte til salg, når forår bliver til sommer

10 ting, du skal sætte til salg, når forår bliver til sommer

Sommeren er lige om hjørnet (hvis ikke man kan sige, den allerede har gjort sin entré) – og derfor er det også blevet tid til at sætte alle de sommerting til salg, som du ikke længere bruger.

Vi har lavet en liste over, hvilke kategorier der er nemmere at få solgt, når kalenderen snart skifter fra forår til sommer.

Solbriller

Det er blevet tid til at sælge ud af din solbrillesamling. Fordi hvis nu du skal være ærlig over for dig selv, er det selvfølgelig dejligt at have en masse forskellige at vælge imellem, men når alt kommer til alt, er det, det samme par du bruger igen og igen.

Hvorfor ikke give de andre solbriller muligheden for at blive brugt af en anden?

Sommerkjoler

I anledningen af at sommerens fester står lige for døren, er det ikke en dum idé at sætte festlige kjoler til salg på Trendsales – eller kjoler der matcher sommervejret.

Skjorter

Skjorter er et af de helt varme emner for tiden. Hvis du alligevel har et par stykker, der bare hænger uden at blive luftet, er det altid god stil at sælge dem videre.

Nederdele

Ligesom med shorts begynder interessen for nederdele også at stige i takt med temperaturerne – derfor er maj måned altid et godt tidspunkt at få solgt ud af ens nederdele.

Heels

Interessen for heels er også steget i takt med temperaturerne udenfor. Derfor er det helt oplagt at få sorteret ud i skoskabet med det samme.

Shorts

Det er blevet tid til at skifte de lange bukser ud med et par korte shorts. Og vi ved, at søgninger efter shorts kun stiger, når vi rammer de varmere sommermåneder.

Toppe

Hvis der er et tidspunkt, der passer allerbedst til at få solgt sine toppe på Trendsales, så er det nu.

Husk at lave en detaljeret beskrivelse – så er det mere sandsynligt, at du kan få solgt lige netop din top.

Kasketter

Vi bliver aldrig trætte af kasketter – og især om sommeren er denne accessory eftertragtet på Trendsales.

Festlige tasker

Det er nærmest altid sæson for at sælge tasker på Trendsales. Men især skuldertasker og tasker, der kan luftes i bylivet, er noget, du skal sælge videre i skrivende stund.

Sandaler

Vi er så klar på at opdatere vores skohylde med et par nye (secondhand) sandaler – og det er vi ikke alene om. Derfor er det nu, du skal sætte de sandaler til salg, som du ikke længere går med.

Emilie fra Holleth Vintage: "Jeg ser secondhand som fashionistaens redningskrans"

Emilie fra Holleth Vintage: "Jeg ser secondhand som fashionistaens redningskrans"

16 fund, der taler  ind i den moderne, romantiske core

16 fund, der taler ind i den moderne, romantiske core