Categories


Authors

5 brands, som du skal sætte til salg i oktober

5 brands, som du skal sætte til salg i oktober

Vi har undersøgt, hvilke brands der trender i søgningerne på Trendsales lige nu, og det lader til, at især athleisure mærker oplever stor popularitet i vores søgefelt. Scroll ned og se, hvad der topper listen – og få samtidig inspiration til, hvad du selv bør sætte til salg lige nu.

5. Carhartt

En af de brands, der går igen og igen på hitlisterne, er workwear-brandet Carhartt. Både deres ikoniske jeans og jakker er især efterspurgte på Trendsales.

Så har du en af de ting liggende fra brandet, er der stor sandsynlighed for, at du kan få det solgt på Trendsales nu.

4. Newline Halo

Halo slår rødder tilbage til 1980’erne, og siden 2015, hvor Newline Halo blev lanceret, har brandet opnået stor succes.

Måske har du noget fra Newline Halo liggende derhjemme, der drømmer om et nyt hjem?

3. Air Jordan

En af de mest populære sneaker-brands på Trendsales er uden tvivl Air Jordan, som en masse bruger er på udkig efter secondhand.

Psst! Skal du sælge sneakers på Trendsales, så lad vores ekspert Crazyasiakid vise dig, hvordan du opretter den perfekte sneaker-annonce på Trendsales.

2. Nike

På andenpladsen placerer sportsbrandet Nike sig. De fleste af os har stiftet bekendtskab med sportswear-brandet, der producerer alt fra hypede sneakers til sportstøj.

Så har du noget fra Nike, som du ikke bruger, og er du i tvivl, om det kan betale sig for dig at sætte det til salg, så har vi kun tre ord at sige: Just do it!

1. Arc’teryx

Den søgning, der trender allermest på Trendsales lige nu, er Arc’teryx. Det canadiske high-end brand specialiserer sig i outdoor-udstyr af høj kvalitet.

Er du en af dem, der har alt fra en rygsæk til et par vandrestøvler, sneakers eller jakke liggende fra brandet bagerst i skabet, er det her dit tegn til at hive det frem og få sat det til salg på Trendsales.

Har du prøvet vores geniale funktion 'Gensælg'?

Har du prøvet vores geniale funktion 'Gensælg'?

Fri fragt på underdele til efteråret over 299,- søndag 23. oktober 2022

Fri fragt på underdele til efteråret over 299,- søndag 23. oktober 2022