Categories


Authors

6 ting, du skal sætte til salg på Trendsales i marts

6 ting, du skal sætte til salg på Trendsales i marts

Det er blevet forår på Trendsales – og derfor kan vi se et skifte i, hvad vores brugere er begyndt at søge efter. Og det er items, der rimer på forår.

Derfor har vi lavet en lille liste med ting, som du med fordel kan sætte til salg på Trendsales i marts.

Husk, at hvis du sætter 5 varer til salg inden den 31. marts, deltager du i lodtrækningen om at vinde et af 20 gavekort på 500 kr. til Trendsales.

Solbriller

Det er blevet tid til at sælge ud af din solbrillesamling. Fordi hvis nu du skal være ærlig over for dig selv, er det selvfølgelig dejligt at have en masse forskellige at vælge imellem, men når alt kommer til alt, er det, det samme par du bruger igen og igen.

Hvorfor ikke give de andre solbriller muligheden for at blive brugt af en anden?

Vaser

Forår er lig med blomster. Blomster er lig med smukke vaser, der får det bedste frem i buketten. Alt fra skulpturelle og organiske vaser til brands som Georg Jensen & Hay er populært.

Læderjakker

Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen. Læderjakker er rygende populært secondhand, og derfor en sikker vinder at sætte til salg lige nu.

Vi taler alt fra store, oversized bikerjakker til brune blazerjakker og farverige læderudgaver.

Sneakers

Det er aldrig en dum idé at sætte sneakers til salg på Trendsales. Men især foråret er højsæson for interessen for det sporty fodtøj. Har du et par eller to, du ikke bruger? Så sæt dem til salg på Trendsales nu.

Hvid

I anledningen af, at konfirmationerne står lige for døren, er det ikke en dum idé at sætte tøj i farven hvid til salg. Udover festlige anledninger er den hvide farve også en af de populæreste lige nu.

Fodboldtrøjer

Der er gået mode i den sporty fodboldtrøje – det er nemlig ikke længere kun inkarnerede fans, der render rundt i de populære t-shirts. Gerne de fodboldtrøjer med lidt år på bagen er særligt hypet.

Preloved påske: Vind gavekort til Trendsales og shop med fri fragt på udvalgte kategorier

Preloved påske: Vind gavekort til Trendsales og shop med fri fragt på udvalgte kategorier

22 fund, der kan overbevise dig om at skulle klæde dig som en eklektisk bedstefar

22 fund, der kan overbevise dig om at skulle klæde dig som en eklektisk bedstefar