Categories


Authors

Fra skab til salg: 8 eftertragtede ting, du bør sætte til salg i juli

Fra skab til salg: 8 eftertragtede ting, du bør sætte til salg i juli

Leder du efter inspiration til, hvad du skal sætte til salg på Trendsales? Badetøj, shorts og solbriller er selvfølgelig altid gode items at sælge om sommeren, men der er mange andre items, der også er eftertragtede lige nu og kan hjælpe med at rydde op i dit skab. Læs videre og opdag 8 ting, der giver god mening at sætte til salg lige nu for at få et hurtigt salg.

Slim sneakers

De mest eftertragtede sneakers lige nu har et sporty look, en slank silhuet og en flad sål. Blandt favoritterne finder du Adidas Samba og Onitsuka Tiger Mexico 66. Så hvis du har nogle smalle sneakers liggende, som du ikke bruger, skal du ikke tøve med at sætte dem til salg på Trendsales.

Lette striktrøjer

Vi kan ikke komme udenom, at den danske sommer kan byde på andet end varmt vejr, så lette striktrøjer er eftertragtede på Trendsales lige nu. Har du en, du ikke bruger? Ind og sæt den til salg med det samme.

Rummelige tasker

Med skolestart og arbejde, der snart vender tilbage, er der stor efterspørgsel efter rummelige tasker. Har du en taske, du ikke bruger mere? Sæt den til salg, så den kan blive en andens nye yndlings arbejds- eller skoletaske.

Åbne sko

Sæsonen for åbne sko er langt fra slut. Sandaler, slides, ballerinaer og mary-janes er stadig eftertragtede på Trendsales. Hvis du har et par åbne sko derhjemme, der ikke bliver luftet nok, bør du overveje at sælge dem videre nu.

Alt i hør

Sommerens foretrukne stof er hør. Mange er på udkig efter items i dette materiale, så det er oplagt at sætte de hørbukser, skjorter eller kjoler, du ikke bruger, til salg nu.

Alt i strå

Strå er lig med sommer. Måske har du en stråtaske eller stråhat fra en tidligere ferie, som bare ligger og samler støv? Sæt den til salg og lad den få en ny chance for at komme med på stranden.

Statement accessories

En af modebilledets store tendenser denne sommer er statement accessories – især halskæder og bælter må gerne skille sig ud. Tag et kig i dit skab og smykkeskrin – måske har du en statement halskæde fra 2010, der skal videre og blive et hit hos en anden.

Campingudstyr

Mange tager på campingferier og festivaler om sommeren, og måske har du allerede været på årets campingtur. Giv dit udstyr et nyt liv ved at sælge det videre.

Ugens trend: Sommerens vigtigste accessories

Ugens trend: Sommerens vigtigste accessories

18 tasker, der kan rumme både badetøj, computer og solbriller til under 500 kr.

18 tasker, der kan rumme både badetøj, computer og solbriller til under 500 kr.