Categories


Authors

Hvorfor har vi fjernet geografisk placering?

Måske har du opdaget, at det i den nyeste version af Trendsales-appen ikke længere er muligt at filtrere efter varens placering i landet, ligesom varens placering ikke længere fremgår på annoncen? 

Vi har fjernet begge dele og her er årsagen: 

Vi har længe kunnet se se, at utroligt få af jer har benyttet muligheden for at filtrere efter varens placering i landet. Derudover vælger meget få at mødes for at handle, fordi det er blevet så super nemt at sende og modtage pakker med vores integrerede løsning med DAO. Størstedelen af jer køber via “Køb Nu” eller handelsanmodninger på Trendsales i dag. 

Den udvikling er vi glade for, da det betyder at vi på Trendsales kan tage ansvar for sikre secondhand-handler. Er uheldet ude i form af fejl og mangler eller lignende, vil vi gerne kunne give køber pengene tilbage og hjælpe med at mægle mellem køber og sælger. Det kan vi kun, når handlen er gået igennem os, hvor vi er det sikre mellemled mellem køber og sælger. 

På grund af den lave efterspørgsel på at kunne se varens placering, har vi derfor valgt at sælger ikke fremover behøver at udfylde varens placering, ved oprettelse af en annonce på Trendsales. Udgangspunktet er at alt på Trendsales kan sendes og at alle handler foregår sikkert og nemt via handelssystemet. 

Det betyder også, at vi udfaser kategorier med varetyper, som ikke kan sendes – eksempelvis sofaer, campingvogne, TV og kravlegårde. Fra i dag er det derfor ikke muligt at sætte til salg i disse kategorier. De få varer, der før lå i disse kategorier, findes nu under “Diverse”. 

Vi arbejder hele tiden på at gøre Trendsales til et nemmere og sikrere sted at handle secondhand. Har du idéer eller input, vil vi meget gerne høre det. Og har du spørgsmål, er du også velkommen til at tage fat på vores support, som sidder klar som altid på support@trendsales.dk.

De bedste hilsner,

Trendsales-teamet

Stjæl stilen fra 90'ernes it-par

Stjæl stilen fra 90'ernes it-par

12 overgangsjakker, der passer perfekt til efteråret

12 overgangsjakker, der passer perfekt til efteråret