Categories


Authors

Kan du tjekke ét af punkterne af? Så ved du, det skal sælges

Kan du tjekke ét af punkterne af? Så ved du, det skal sælges

Nogle gange kan det være svært at vurdere, om man skal beholde noget tøj i garderoben eller skille sig af med det. Hvis du kan tjekke et eller flere af nedenstående punkter af, så kunne det godt tyde på, at du skal sælge det videre.

1. Du kan ikke huske, hvornår du sidst har haft tøjet på

En god indikator for, om du bør sælge et item videre, er ved at finde ud af, hvornår du egentlig sidst havde det på. Måske har du aldrig fået gået med den kjole, du købte sidste sommer – og derfor er der nok stor sandsynlighed for, at den heller ikke bliver brugt næste sommer.

2. Du kan ikke passe tøjet

Måske kommer du til at kunne passe det en dag? Men hvis den irriterer og stresser dig, så er der ingen grund til at lade den blive i skabet. Der er ingen, der får noget ud af at have en forkert størrelse liggende i sin garderobe. Alt det tøj, der ligger i i dit skab, kan kun gøre sig fortjent til at blive, hvis det passer dig og føles godt at have på.

3. Tøjet er ikke lige dig alligevel

De fleste kan nok nikke genkende til, at man hurtigt er hoppet med på en tendens, som så måske viste sig ikke at være noget for en selv. Heldigvis findes et sted som Trendsales, hvor du kan sælge trenden videre til en anden.

4. Du bliver i dårligt humør af at kigge på tøjet

Er det en taske, du fik i gave fra en irriterende eks-kæreste eller en alt for dyr kjole, der giver dig dårlig samvittighed, fordi du ikke bruger den? Goodbye my lover.

5. Du har alt for mange varianter af den slags tøj

Det er helt fair og nødvendigt at have mange par strømper eller basic-toppe. Men har du fem orangekjoler, der næsten er identiske (og bryder du dig egentlig overhovedet om orange?) – så bør du overveje at skille dig af med en eller flere af dem.

Hvis du kunne tjekke ét af punkterne af, så er det bare med at få sat til salg på Trendsales.

8 hurtige tips til annoncer, der sælger hurtigt

8 hurtige tips til annoncer, der sælger hurtigt

Nyhed! Designeren Nikolaj Storm sælger ud af sin garderobe på Trendsales

Nyhed! Designeren Nikolaj Storm sælger ud af sin garderobe på Trendsales