Categories


Authors

Sæt kjoler til salg i dag og vind 4 x 2000 kroner

Sæt kjoler til salg i dag og vind 4 x 2000 kroner

*konkurrencen er slut. De fire heldige vindere blev Ewa Johansen, Sabrina Harders, Charlotte Carlsen og Sabrina Louise Apostoli. De har alle fået direkte besked. Stort tillykke!

Deltag i konkurrencen om at vinde 4 x 2000 kroner at shoppe for på Trendsales, når du sætter kjoler til salg i dag. Men kun i dag!

I går kunne du vinde 4 x 1500 kroner, når du satte badetøj til salg. De fire heldige vindere blev Emilie Kjedal, Karina Hansen, Eva Paulina og Birgitte Møller. De har alle fået direkte besked. Stort tillykke!

Men i dag kan du altså vinde hele 2000 kroner, når du sælger ud af din kjole-samling på Trendsales. Jo flere kjoler du sætter til salg i dag, desto flere lodder har du samtidig i konkurrencen om at vinde gevinsten.

Konkurrencen gælder til og med i dag 25. juni kl. 23:59 – og de fire heldige vindere bliver udtrukket i morgen og får direkte besked.

Scroll ned og læs vores guide til, hvordan du laver den bedste annonce med kjoler.


3 hurtige råd til at sætte kjoler til salg

1. Hop i kjolen

Der er langt større sandsynlighed for, at du får solgt din kjole, hvis du tilføjer et billede med den på. Og det er altid et plus at style et samlet look – det virker mere overbevisende.

2. Vis kjolens fulde længde

Sælger du en mellemlang eller en gulvlang kjole? Giv brugerne mulighed for at se hele kjolen på mindst ét billede – det øger dine chancer for at få den solgt.

3. Naturlig belysning

Ligesom med alle andre billeder på Trendsales er det naturlige lys en sikker vinder.

Held og lykke!

12 fund, der passer perfekt til ferien i Sydeuropa

12 fund, der passer perfekt til ferien i Sydeuropa

Free shipping på solbriller, shorts, badetøj og kjoler over 200 kr. hele weekenden

Free shipping på solbriller, shorts, badetøj og kjoler over 200 kr. hele weekenden