Categories


Authors

Stjæl stilen fra Trendsales x webisode #1

Stjæl stilen fra Trendsales x webisode #1

I januar fulgte vi Jada, Astrid Olsen og Trine Kjær, der skulle skabe deres egne unikke kollektioner ved at upcycle tøj fra Trendsales. Det blev der en serie på tre afsnit ud af.

De så blændende godt ud i serien, så derfor har vi støvsuget Trendsales for ting, der ligner deres tøj næsten på en prik. Scroll ned og stjæl stilen fra første afsnit, før en anden gør det.💞

Trine Kjær og Mads Axelsen

I første afsnit af vores webserie var både Trine Kjær og hendes stylingsekspert Mads iklædt blazere. Trine i en mintgrøn udgave og Mads i en grå en af slagsen. Desuden matchede de to venner også med deres smykkevalg; nemlig guld kombineret med guld.

trineogmads_720.png
trine1.png

Jada og Maya Soul Paustian

De to skønne kvinder gik i første afsnit helt i sort - altså ikke bogstavligt talt, men snarere outfitsmæssigt. Og man går da heller ikke galt i byen med sort. Til at peppe stylingen op havde de begge prydet både øreflipper og fingre med cool sølvsmykker.

02jada.png
jadahandske.png

Astrid Olsen & Nico Glad Golden

Da Astrid og Nico fik idéen om at lave en jakke-kollektion var de selv iført ret cool jakker (og vest om man vil). Desuden gik YouTube-stjernen all in på rå sølvsmykker.

astrid5.png
Astrid2.png

Har du ikke nået at se de tre afsnit endnu, kan du stadig nå det ved at klikke her.

Trendsales Market: De bedste outfits fra Nørrebrohallen💕

Trendsales Market: De bedste outfits fra Nørrebrohallen💕

Trendsales fund // x Trine Kjær

Trendsales fund // x Trine Kjær