Categories


Authors

Guide: 5 ting, skal du huske, når du sætter til salg

Guide: 5 ting, skal du huske, når du sætter til salg

Du har sat et par ting til salg på Trendsales og venter nu bare på, at det hele skal blive solgt i løbet af nul komma fem. Men der sker måske ikke rigtigt noget?

Lad os hjælpe dig! Vi har lavet en lille tjekliste med ting, du bør huske på, når du opretter annoncer, så du sikrer dig et øget salg.

Du har brugt dine egne billeder

Når man tager billeder fra nettet og bruger i sine annoncer, kan det hurtigt virke som scam – og samtidig ved en interesseret køber heller ikke, hvordan standen på netop din vare tager sig ud.

Ved at bruge dine egne billeder sikrer du en mere autentisk oplevelse for brugerne, som med større sandsynlighed vælger at købe fra netop din shop.

Du har sat en fair og realistisk pris

Har du sat en Ganni kjole til salg for 1.400 kroner, selvom du selv gav 1.500 kroner for den, og den er mere slidt end god men brugt? Så skal du nok ikke gøre dig store forhåbninger omkring at finde en ny ejer til den.

Et tip er at undersøge, hvad andre sælger samme model i samme stand til for at danne dig et billede af, hvad du kan regne med at tjene på den.

Du har taget mindst et billede med den på

Kom beskeder i indbakken i stil med “hvordan ser den ud på?” i forkøbet ved at tilføje mindst ét billede, hvor du har tøjet på. Så kan brugere nemmere bedømme, hvordan tøjet ser ud på.

Du har husket at tage billeder af fejl eller mangler

Det er god stil at være helt transparent med varens stand. Og eventuel slidtage er vigtigt både at vise og tilføje til beskrivelsen.

Måske holder en interesseret køber sig tilbage, fordi du har skrevet, at der er lidt slidtage på snuden af støvlen – og da du ikke har taget et billede af det, som viser, at det ikke er så slemt, slår køberen ikke til.

Du har husket at slå køb nu-funktionen til

Sidst men ikke mindst er der langt kortere vej til et hurtigt salg, hvis interesserede købere blot kan klikke på ‘køb nu’ i stedet for at skrive frem og tilbage med dig.

Læs mere om hvordan ‘Køb nu’ fungerer.

8 sporty jakker, der passer perfekt til, når sommer bliver til efterår

8 sporty jakker, der passer perfekt til, når sommer bliver til efterår

18 cool crop tops under 300 kroner

18 cool crop tops under 300 kroner