Categories


Authors

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 10. august 2023

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 10. august 2023

Det er Copenhagen Fashion Week, og både etablerede og upcoming danske brands står på spring i programmet. Men vidste du, at du faktisk kan finde items fra langt de fleste af de danske brands på Trendsales – og shoppe dem secondhand?

I denne uge hylder vi dansk mode og secondhand shopping med fri fragt på forskellige, udvalgte danske brands hver dag!

I dag 10. august 2023 kan du få fri fragt på Ganni, Rotate, Helmstedt, Gestuz, Munthe & Mark Kenly Domino Tan ved køb over 199 kr.!

Fashion Week. Secondhand.

Ganni

I dag er Ganni et af Danmarks mest hypede, internationale brands – og har længe også været på top 10 over mest populære mærker på Trendsales.

Selv fortæller de, at de designer til den københavnske pige, der cykler selvsikkert men afslappet igennem byen med sneaks og småblomstret kjole. Ganni-pigen.

Rotate

Fra sexede mini-kjoler til lange glimmerkjoler. Rotate designer pieces til den festlige garderobe, der gerne må larme lidt.

Det er stylisterne Jeanette & Thora, der står bag – og de beskriver selv, at de designer items, som de drømmer om at have i egne garderober.

Munthe

Mærket, der blev etableret tilbage i 1994, omfavner den skandinaviske stil, som blandt andet tæller feminine jakkesæt, smukke kjoler og kunstneriske prints.

Helmstedt

Som det også ses i de farverige og finurlige designs søger Helmstedt at bygge bro mellem kunst og mode – og med et lille pift af det uventede.

Mark Kenly Domino Tan

MKDT er et miks af klassiske styles som blazere, skjorter og bukser – kombineret med mere vovede statement items. Fælles for det hele er, at de forskellige pieces i kollektionerne er inspireret af herreskrædderi i god kvalitet.

Gestuz

Med inspiration fra tidligere årtier omfavner Gestuz det moderne rock & roll og stræber efter at opdatere garderobens klassikere.

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 11. august 2023

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 11. august 2023

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 9. august 2023

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 9. august 2023