Categories


Authors

Vind værdien af dit køb som bonus søndag 11. september 2022

Vind værdien af dit køb som bonus søndag 11. september 2022

Vindere: Mette Frederiksen, Mathilde Ringe, Mikkel Sommer, Anne-Sofie Madsen, Kaisa Braae, Tuva Haugen Semmingsen, Trine Petersen, Klara Binau Grundsøe, Leena Sorensen, Cecilie Rostock

Du er i søndags-shoppehumør – og vi er i gavehumør. Derfor kan du i dag vinde hele værdien af et køb, udbetalt som bonus på din Trendsales-profil*. What’s not to like?!

Det eneste, du skal gøre, er, at købe noget til under 5.000 kr. i dag, søndag 11. september, så deltager du automatisk i konkurrencen.

Vinder du, indsætter vi værdien af dit køb, eksklusiv fragt, som bonus på din Trendsales-konto, som du kan bruge til at shoppe din næste favorit med.

Vi trækker 10 heldige vindere i overmorgen, som kontaktes direkte.

Scroll ned og få inspiration til søndagsshoppingen.

*Husk at:

  • Konkurrencen er købsbetinget. Det er kun muligt at deltage i konkurrencen, hvis du handler gennem Trendsales’ handelssystem.

  • Der udtrækkes 10 vindere ud fra et tilfældighedsprincip blandt alle handler på Trendsales søndag 11. september 2022, med en værdi på max. 5.000 kr. Vinderne trækkes tirsdag 13. september.

  • Det er muligt at vinde 1 gang, uanset antal køb på dagen.

  • Præmien dækker udelukkende den købte vare, med en værdi på max. 5.000 kr. – og ikke fragt. Værdien af varen indsættes som bonus på vindernes profil og kan ikke ombyttes til kontanter.

  • Vinderne kontaktes direkte på profilen samt i push-besked og offentliggøres her i blogpostet.

Ny feature: Rabatter

Ny feature: Rabatter

Trendsales Market søndag 18. september – Shop både fashion & interiør

Trendsales Market søndag 18. september – Shop både fashion & interiør