Categories


Authors

14 idéer til adventskalenderen

14 idéer til adventskalenderen

Julen står lige for døren – og dermed også adventsgaverne. Vi har samlet et par adventsgaveidéer til både ham og hende, så du kan glæde en, du har kær – samtidig med at du glæde planeten ved at købe secondhand fremfor nyt.


Magasinholdere

Har du, eller kender du en, der har hobevis af magasiner liggende derhjemme? En fed måde at installere sine magasiner som kunst i hjemmet er ved at erhverve sig i en magasinholder. Klik på pilene for at se vores bud.

Hjemmestrik

Er du en af dem, der bare ikke kan greje strikkekunsten? Men samtidig er håbløst forelsket i hjemmestrik? Eller kender du en, der er? På Trendsales kan du få fingrene i andres hjemmestrik - til gode priser.

Tasker

Du kan finde er hav af tasker, der ikke koster over 300 kroner på Trendsales. Den perfekte advents- eller pakkekalendergave, hvis du spørger os.

Retro sweatshirts

Er der noget, man ikke kan købe for ny, så er det de fedeste vintage sweatre. Det her udpluk placerer sig allerøverst på vores ønskeliste.

Vaser

Man kan aldrig få for mange vaser. Derfor er en vase en oplagt gaveidé, lige meget om man er til neutrale indsalg eller farvestrålende eksemplarer. Se lige den i Murano!

Solbriller

Der er mange penge at spare, hvis man finder solbriller secondhand. Desuden er nogle af de mest populære solbriller for tiden et dejligt gensyn med blandt andet 70’erne og 00’erne. Dem kan man finde på Trendsales.

Puslespil

Puslespillet er også en oplagt gaveidé. Og hvorfor købe det dyrt, når du kan finde dem ret billigt ved at købe eller ønske dig et secondhand?

Plakater

Plakater er der mange af på Trendsales. Så glæd en ved at give dem pynt til væggen derhjemme.

Polaroid kamera

En hyggelig gaveidé er kameraet. Og du behøver ikke hive de helt tunge skyts frem for at imponere med denne gave, da de alle ligger omkring et prisleje på 200 kroner.

Lysestager

Højsæson for levende lys må næsten være i december. Og hvorfor ikke finde en find lysestage, som kan pynte på julebordet?

Øreringe

Mange øreringe til salg på Trendsales er næsten som nye – hvis aldrig brugt. Hjælp derfor andre med at komme af med et fejlkøb, imens du glæder en tredje med den fineste adventsgave.

Skåle

Der er virkelig mange, flotte og unikke skåle på Trendsales. Vi vil have dem alle sammen!

Bøger

Har du længe sagt til dig selv, at NU skal du altså i gang med at læse lidt. Eller kender du en, der har snakket om en bestemt bog? Måske er du så heldig at finde den på Trendsales?

Halskæder

Sidst men ikke mindst er halskæder en oplagt gave at finde på Trendsales. Foruden at finde unikke halskæder, kan man også spare en del penge på populære smykkebrands.

Vi har fundet de 20 fedeste skjorter under 1.500 kroner

Vi har fundet de 20 fedeste skjorter under 1.500 kroner

22 favoritter til de kolde måneder, vi ikke kan få ud af hovedet

22 favoritter til de kolde måneder, vi ikke kan få ud af hovedet