Categories


Authors

Forårsoprydning: 5 items, du bør sætte til salg

Forårsoprydning: 5 items, du bør sætte til salg

Det er slut med dumme tøjkriser, fordi garderoben bugner af fejlkøb og tøj, der ikke har set dagens lys siden 2008. Hvis du har bestemt dig for at rydde op i dit skab, er du havnet på den helt rigtige side.

Her er nemlig en guide til at finde ud af, hvilke ting du bør skille dig af med – og måske tjene lidt penge på samtidig ved at sælge det på Trendsales.


klonerne

Det er godt at have mere end én slags, når det kommer til både undertøj, toppe og strømper. Men derudover behøver du givet vist ikke 10 par jeans, 15 røde kjoler og 11 par solbriller. Tag derfor det hele ud af skabet og læg det i en prioriteret rækkefølge. Du finder hurtigt ud af, hvilke par jeans eller røde kjoler, der er dine favoritter – og det er dem, du skal beholde.

Tøj, du kun har haft på én gang

Måske fik du investeret i en nytårskjole, du ikke har haft på siden den nytårsaften. Hvis du ved, at du næppe får kjolen på igen, så er det bare med at få den solgt videre, så en anden kan få mere glæde af den. Der er nemlig intet værre end tøj, der kun ligger og giver dårlig samvittighed, fordi man ikke får det brugt.

“Jeg kan bare sove i det”-tøjet

Hvorfor have noget liggende, man ikke gider at gå med – men som man kun lige kan nødsage sig til at sove i? Dit tøj fortjener mere end det.

Tøj, du engang elskede

Det kan godt være, du levede i den Dolce & Gabbana zebra-top tilbage i 00’erne, og den minder dig, om dengang man kunne drikke shots med ild i på en natklub klokken 3 om natten – men det er over 10 år siden, og du har ikke haft den på ellers. Hvis tøjet ikke har en helt speciel affektionsværdi for dig, så er det tid til at give slip.

Trends, du ikke er all in på

Vi kender det nok alle sammen. Der opstår en modetrend, og før man får set sig om, er man hoppet i med begge ben – også selvom man havde svoret, at skulderpuder bestemt ikke var noget for én. Men her er man så med et skab fyldt med netop skulderpuder, som man bare ikke får brugt. Sælg det videre.


Vi glæder os til at se, hvad du får sat til salg på Trendsales.

20 luksusfund, du kan spare penge på secondhand

20 luksusfund, du kan spare penge på secondhand

20 farverige fund, til at pifte påskehumøret op

20 farverige fund, til at pifte påskehumøret op