Categories


Authors

6 ting, der sælger godt på Trendsales lige nu

6 ting, der sælger godt på Trendsales lige nu

Kalenderen siger oktober, og det er måske blevet tid til at pakke sommertøjet væk og samtidig finde efterårs- & vintertøjet så småt frem.

Dette giver god anledning til at få sorteret lidt ud i alle dine ting, så derfor guider vi dig her til, hvad du med fordel kan sætte til salg på Trendsales lige nu.

Jakker

Når sommer bliver til efterår søger flere og flere efter jakker på Trendsales. Især dunjakker og andre varme jakker er i høj kurs lige nu. Hvis du selv har en dunjakke, der ikke bliver brugt, giver det mening at sætte den til salg lige nu.

Tip! Tag billeder af din jakke både lukket og åben – og også gerne med jakken på, så interessede købere kan se, hvordan den sidder.

Støvler

Der er især stor efterspørgsel på biker-støvlen i læder & de naturfarvede vandrestøvler – samt mærker som Vagabond, Ugg & vintage.

Tip! Husk at tage billeder af eventuel slidtage, så slipper du for at svare på en masse spørgsmål.

Veste

Endnu en ting der er rift om secondhand er veste. Hvis du spørger de modeinteresserede er vesten i uld & suit vesten på alles læber dette efterår.

Frakker

Og nu vi snakker om uld, er den klassiske uldfrakke en af de sikre bestsellers på Trendsales, når efteråret gør sin entré.

Tip! Hæng gerne frakken på en bøjle og få et billede af dens fulde længde – notér længden i beskrivelsen.

Varme trøjer

Sweatre, striketrøjer, cardigans i uld & sweatshirts. Det er blevet tid til at sælge ud af din samling af varme trøjer.

Accessories til håret

Vi kan ikke komme udenom sløjfer, når vi taler accessories til håret. Måske har du en sløfje eller to liggende derhjemme? Ind og sæt dem til salg og øg dine chancer for et salg.

Tip! Tag et billede af din accessories på en neutral baggrund, så der ikke er noget, der stjæler opmærksomheden fra dit item.

Fall essentials: Shop sport & beauty over 149 kr. torsdag 19. oktober & få fragt til 9 kr.

Fall essentials: Shop sport & beauty over 149 kr. torsdag 19. oktober & få fragt til 9 kr.

Fall essentials: Shop overtøj over 149 kr. onsdag 18. oktober & få fragt til 9 kr.

Fall essentials: Shop overtøj over 149 kr. onsdag 18. oktober & få fragt til 9 kr.