Categories


Authors

7 must-haves til sensommeren, der sælger godt lige nu

7 must-haves til sensommeren, der sælger godt lige nu

Overgangen fra sommer til efterår er en god anledning til at få solgt ud – vejret ændrer sig, hverdagen begynder igen og den nye sæson byder på både nye og tilbagevendende tendenser. Vi har samlet 7 essentielle must-haves til sensommeren, som er oplagte at sætte til salg – eller købe!

Læderstøvler

Læderstøvlen er en klassiker og et must-have i garderoben. Til de kølige sommeraftener, sensommerfesten eller til at spice et hverdagsoutfit op.

Striktrøjer

Den perfekte striktrøje man kan bo i resten af året. Trænger du til en ny denne sæson, så er det en god mulighed for at sælge din gamle yndlingssweater og finde en ny på Trendsales.

Lave sneaks

En god sneaker kan man altid bruge, og det kan ske at man får for mange af slagsen. Heldigvis er der godt gang i sneaker-salget på Trendsales, så af sted med dem, der alligevel bare samler støv i skabet.

Ready to work tasker

Hverdagen banker på døren og dertil er det essentielt med en stor taske, der kan rumme alle hverdagens nødvendigheder.

3/4 bukser

Den korte buks har været meget populær i år og intet ser ud til at den er på vej væk. Så ligger du inde med et par eller to for meget, kan du nemt komme af med dem på Trendsales.

Denim

Jeans, jakker, shorts – vi elsker denim og det gør de fleste. Denim items sælger generelt godt på Trendsales, og denne sæsonen er ingen undtagelse.

Blonder

Det vrimler med blonder i modebilledet, og så sent som sidste uge i Fashion Week var der også massevis af blonder på gaden. En populær trend i denne sæson som du nemt kan sælge.

Ugens trend: Snakeskin, leopard eller zebra? Uanset hvad, elsker vi dyreprint

Ugens trend: Snakeskin, leopard eller zebra? Uanset hvad, elsker vi dyreprint

Ugens budget fund: skjorter under 500 kr.

Ugens budget fund: skjorter under 500 kr.