Categories


Authors

8 secondhand items, vi drømmer om at købe lige nu på Trendsales

8 secondhand items, vi drømmer om at købe lige nu på Trendsales

Foråret er kommet, og det giver lysten til at pifte garderoben op med friske forårsfarver, solbriller til årets første solstråler og måske et par nye sneakers, som du har haft øje på længe?

Vi har lavet en liste over, hvad vi vil købe secondhand i denne måned.

Solbriller

Solen er fremme, og derfor drømmer vi om nye solbriller. Enten dyre modeller, som du kan finde billigere på Trendsales, eller retro-udgaver med y2k-vibes.

Blazers med oversized fit

En klassiker efterhånden er blazeren. Den holder hele året rundt – men her til foråret kan man så småt begynde at bruge den som en overgangsjakke.

Lædertasker i god kvalitet

Tasker i god kvalitet er en god investering. Og der findes en masse på Trendsales, som du kan spare en formue på ved at købe secondhand frem for som ny. Måske skal denne Bottega Veneta taske være din næste investering?

Kasketter

Den perfekte accessory til lysere dage – eller hvis håret ikke spiller. Shop et hav af fede brands, farver og modeller på Trendsales.

Læderjakker

Fra biker-look til maxi læderfrakker og læderjakker med knald på farverne. Alle slags læderjakker er på listen over items, vi gerne vil købe dette forår – og her ved vi, at Trendsales aldrig skuffer.

Sneakers

Forår er lig med nye sneakers. Er du træt af det gamle par? Så sæt dem til salg på Trendsales – og shop dit favorit-par hjem.

Forårskjoler

Maxi, lange ærmer eller mange farver. Vi er klar på at hoppe i forårskjolen. Og inden du køber den ny, så tjek altid på Trendsales, om du kan finde den der.

Sølvsmykker

Fra chunky sølvkæder til hjertevedhæng. Vi har forelsket os i sølv, som vi helt sikkert kan finde secondhand på Trendsales.

Sæt 3 ting til salg i forårskategorier og vær med i konkurrencen om fri fragt

Sæt 3 ting til salg i forårskategorier og vær med i konkurrencen om fri fragt

Trendsales Special Edition Market søndag 5. marts 2023

Trendsales Special Edition Market søndag 5. marts 2023