Categories


Authors

80 nostalgiske items: Trends fra 60'erne til 00'erne

80 nostalgiske items: Trends fra 60'erne til 00'erne

Moden har det med at gå igen (og igen og igen og..)

Derfor har vi fundet en masse fede trends fra de forrige årtier, som (selvfølgelig) stadig holder. Vi har fundet alt lige fra 60’ernes hvide, langskaftede støvler og skønt 70’er-strik til 90’ernes minimalisme og 00’ernes kitten heels. Scroll bare ned og gå på opdagelse.

60’erne

I 60’erne stod den på hvide, langskaftede støvler, blomsterprint og korte kjoler. What’s not to like?

70’erne

Nøgleordene til de glade 70’ere var: hovedtørklæder, alt der var hæklet, flettede tasker og boho-chic. Ps. Se lige den smukke, hæklede Fendi-taske med blomster på! Åh!

80’erne

Skulderpuder, puffærmer, chunky smykker og oversized denimjakker. I 80’erne kunne intet blive stort nok - og hey, det kan det egentlig heller ikke i dag, vel?

90’erne

Less is more holder stadig - og den dag i dag har kærligheden til små skuldertasker, lange, sorte støvler, cardigans, strap on heels osv. osv. kun vokset sig større og større.

00’erne

Når det kommer til moden i 00’erne, kan man hente inspiration fra en lang række it-girls - lige fra Paris Hilton og Britney Spears til Anja fra Anja og Viktor. Ligesom i dag stod den på klipklappere, halternecks, farvede solbriller, logo-tasker og kitchede accessories.

Vidste du, at vi dagligt smider lækre fund op på vores Instagramprofil @trendsales? Hold dig opdateret ved at følge profil her.

Trendsales fund // 20 fede sneakers

Trendsales fund // 20 fede sneakers

11 fede profiler, du bør følge

11 fede profiler, du bør følge