Categories


Authors

8 hyggelige ting du kan lave i sommerferien

8 hyggelige ting du kan lave i sommerferien

Vi spurgte jer søde brugere, om I havde nogle idéer til, hvad man kunne lave i sin sommerferie i Danmark. Og derfor har vi samlet en række af jeres glimrende forslag lige her, til inspiration af, hvad man kan lave af sjove og hyggelige ting resten af sommeren 2020.

  1. Genbrugsshopping

Gå på jagt på Trendsales eller i lokale genbrugsbutikker efter vintageguld. Måske går du og drømmer om en 00’er skuldertaske fra Prada eller en old school denimjakke - her er Trendsales din ven.

shopgenbrug.jpg

2. Roadtrip på de danske landeveje

Skift den italienske bjergkørsel ud med den jyske hede. Planlæg et roadtrip med en god veninde eller din kæreste og kør landet tyndt.

roadtrip.jpg

3. Tag på opdagelse med kameraet i hånden

Danmark er smuk. Især om sommeren. Tag din mobil, eller hvis du skal være rigtig pro et spejlrefleks eller analogt kamera, med dig på tur i det danske sommerland og skyd billeder af alt, hvad du lige finder inspirerende.

opgaekse.jpg

4. Turist i de danske storbyer

Har du lagt vejen forbi Odense, København, Århus eller Aalborg fornyligt? Denne sommer giver dig rig mulighed for at udforske de danske byer. Du kan blandt andet besøge Aros i Århus, H. C. Andersens barndomshjem i Odense eller måske sejle rundt i de hyggelige, københavnske kanaler.

turister.jpg

5. Arrangér en hyggelig havefest

Har du flere år i træk overvejet, om du skulle holde et brag af en sommerfest? Men det er ikke rigtigt udviklet sig til mere end en tanke, fordi så er den ene på ferie og så den anden. I år er det måske lidt nemmere at samle tropperne til den ultimative festivitas i haven med farverige drinks, lyskæder i træerne og ølbowling til langt ud på natten.

havefest.jpg

6. Kast dig ud i kreaprojekter

Vi har tidligere skrevet om fire hyggelige krea-projekter, som du kan kaste dig ud i henover sommeren. Så hvad enten du har en strikker, syerske, maler eller noget helt fjerde gemt i maven, hvorfor så ikke give los på dine kreative sider denne sommer?

diydiydiy.jpg

7. Planlæg en sommerhus-getaway

Hiv stikket ud og tag på en hyggelig sommerhustur med alle veninderne - solbadning i haven, hygge på terrassen og lange gåture langs stranden.

sommerhus.jpg

8. Picnic i det fri

Pak en picnickurv med lækre snacks og noget nedkølende drikke - og begiv dig så ud i det fri med en eller flere du holder af. Der findes ikke noget bedre, hvis man også lige kombinerer udflugten med et par solstråler.

picnickurven.jpg
Elizabeth: Jeg plejer at være syd på, men i år skal jeg det her

Elizabeth: Jeg plejer at være syd på, men i år skal jeg det her

Sofie: I stedet for en ferie har jeg brugt pengene på det her

Sofie: I stedet for en ferie har jeg brugt pengene på det her