Categories


Authors

Sofie: I stedet for en ferie har jeg brugt pengene på det her

Sofie: I stedet for en ferie har jeg brugt pengene på det her

Sofie Parelius bor på Nørrebro sammen med sin kæreste og datter. Du kan læse herunder, hvad hende og kæresten har valgt at bruge pengene på, nu hvor sydens sol ikke er en del af programmet for sommeren 2020.

“Sommeren bliver jo en smule speciel i år - og derfor så valgte min kæreste og jeg også at bruge pengene, i stedet for at købe en ferie, på at købe en ny sofa. Og denne her sofa er en meget, meget smuk, gammel Erik Rasmussen sofa, som vi fandt brugt - og så synes vi ligesom, at den fortjente denne her nye chance i vores hjem, hvis den altså fik en ny farve. Så vi fik ombetrukket den i den her meget, meget smukke, lyserøde farve, så man kan ligesom sige, at vi fik sommeren ind i stuen.”

Udover et sofa-køb, der skal udnyttes til fuldest i løbet af sommeren, er der forhåbentlig også tid til hyggelige stunder med familie og venner i Danmark. “Jamen forhåbentlig bliver der også tid til at være udenfor, tage i sommerhus og hygge sig, tage på en masse hyggelige loppemarkeder, besøge en masse smukke, danske steder - og ellers bare slappe af og være sammen med dem vi holder af.”

Har du også overvejet at bruge pengene på at findpudse dit hjem i stedet for på en ferie? Hvorfor ikke gå på jagt efter møbel-guld på Trendsales? Vi samlet en række stærke bud på et par fine sofaer, du kan slænge dig på, når den danske sommerregn siler ned udenfor.

Psst! Læs også, hvad Cille skal lave i sin sommerferie.

8 hyggelige ting du kan lave i sommerferien

8 hyggelige ting du kan lave i sommerferien

Trendsales fund // #Secondchancesummer

Trendsales fund // #Secondchancesummer