Categories


Authors

En inspirerende bruger 💎 // Maxine

En inspirerende bruger 💎 // Maxine

FĂ„ inspiration og gode rĂ„d til at sĂŠlge og kĂžbe – fra en bruger til en anden 💛

Maxine har brugt Tradono i 1 Ă„r og har allerede solgt over 250 ting. Hendes flotte og farverige annoncer stikker ud af mĂŠngden – ligesom hende selv. Nedenfor deler hun ud af sine erfaringer og gode rĂ„d til bĂ„de kĂžbere og sĂŠlgere. Derudover kan du lĂŠse mere om hendes forhold til tĂžj, hendes store farverige solbriller og hvad det er som gĂžr, at hun fĂ„r sommerfugle i maven, nĂ„r hun kigger ind i sit skab.

  • Maxine Sophie Götzche, 22 Ă„r

  • LĂŠser pĂ„ Copenhagen Business School

  • Har solgt omkring 250 ting pĂ„ Tradono

  • Har kĂžbt omkring 30 ting pĂ„ Tradono

  • Har en svaghed for kjoler og alt der glimter

Kan du give nogle gode rÄd videre til andre brugere, som gerne vil sÊlge bedre?
”Brug tid pĂ„ at tage nogle smukke billeder. Det er meget visuelt at sĂŠlge ting pĂ„ nettet. Stryg tĂžjet, find en pĂŠn baggrund og sĂžrg for at lyset og kvaliteten af billedet er i orden. Jeg gav mig selv en lille udfordring i sommerferien - Jeg har fundet ud af at mine annoncen fungerer bedst, nĂ„r jeg har et billede med tĂžjet pĂ„. Det synes jeg giver en bedre ide om hvordan tĂžjet sidder pĂ„, samt giver ens shop lidt ekstra personlighed. Derfor besluttede jeg mig for at tage billeder med alle de ting jeg har til salg, selvom stĂžrstedelen af dem ikke lĂŠngere passede ind i min nuvĂŠrende garderobe.
Derudover tilbyder jeg mĂŠngderabat, sĂ„ tit sĂŠlger jeg mere end en ting til den samme og nogle gange kĂžber folk helt op til 7-8 ting af gangen.”

Her er et lille udpluk af Maxines farverige og inspirerende shop pÄ Tradono. Blandt de +100 annoncer kan du bÄde finde high-end items fra blandt andet Marni, YSL og Acne, men der er ogsÄ et stort udvalg af items fra Topshop, H&M og Zara samt en del unikke vintagefund.

Du har ogsÄ en del erfaring som kÞber. Hvordan finder du frem til de ting, som du ender med at kÞbe?
”Jeg har primĂŠrt brugt Tradono til at finde smukt one-of-a-kind vintage tĂžj. Tradono er virkelig perfekt til at finde smukke unikke ting. Jeg bliver gang pĂ„ gang imponeret over hvor smukke items folk har til salg. Hvis jeg surfer rundt for at blive inspireret, uden at have noget specifikt i tankerne, vil jeg typisk sĂžge enten efter ‘Vintage’ eller et bestemt mĂŠrke som jeg godt kan lide, og se hvad der dukker op. Finder jeg noget virkelig fint, vil jeg ogsĂ„ typisk gĂ„ ind pĂ„ sĂŠlgeren og se resten af hendes annoncer. Jeg sĂŠtter nĂŠsten altid ogsĂ„ sĂžgefunktionen til ‘Hele landet’, sĂ„ der er et stĂžrre udvalg, da jeg ikke har noget imod at vente pĂ„ den rigtige ting, hvis den skal sendes.”

Hvad er det bedste kĂžb, som du har gjort dig?
“Mit yndlings item har jeg kĂžbt pĂ„ Tradono; det er en smuk hvid bomuldsbluse med broderinger. Den var i perfekt stand og med alle dens fine, farverige detaljer, stod der nĂŠrmest mit navn pĂ„ den!”

Maxines bedste kÞb - en bomuldsbluse med broderinger i forskellige farver kÞbt pÄ Tradono.

Maxines bedste kÞb - en bomuldsbluse med broderinger i forskellige farver kÞbt pÄ Tradono.

Hvad bruger du det at kunne klÊde dig pÄ til?
”Jeg nyder alt med tĂžj; Jeg er meget visuelt anlagt og nyder generelt det ĂŠstetiske i tilstedevĂŠrelsen. TĂžj kan vĂŠre smĂ„ stykker kunst i min optik. Jeg elsker at finde tĂžjet; at lede, bĂ„de online og fysisk og pludselig finde noget som jeg ved, vil passe perfekt ind i min garderobe.
Jeg vurderer altid tingene pĂ„ en skala fra 1-10 og kĂžber kun ting, som er en tier. Det gĂžr, at jeg altid nĂŠrmest har sommerfugle i maven nĂ„r jeg kigger ind i mit tĂžjvĂŠrelse, fordi jeg har sĂ„ meget lyst til at have det hele pĂ„. Hvis der er noget som pludselig ikke lĂŠngere er en tier for mig, sĂŠlger jeg det videre – jeg er gladest og fĂžler at min garderobe er mest funktionel, nĂ„r jeg kun har ting i den som jeg virkelig elsker.
Jeg nyder ogsĂ„ at sĂŠlge tingene videre; Lige fra at pusle om annoncen og prĂžve at fĂ„ tingen til at fremstĂ„ ligesĂ„ magisk, som den var for mig da jeg kĂžbte den, til at give den videre til et nyt hjem og mĂŠrke glĂŠden hos den nye ejer. Jeg lader aldrig noget tĂžj ligge og samle stĂžv bagerst i skabet.”

“Der findes allerede sĂ„
meget smukt tþj i verden”

“Jeg kĂžbte for nyligt en ny kjole og solgte derfor en af mine andre videre til en sĂžd pige. Hun fortalte at hun ogsĂ„ lige havde solgt en af sine egne kjoler videre, for at gĂžre plads til den nye. Det synes jeg illustrerede kredslĂžbet sĂ„ fint – tĂžjet kan fĂ„ lov til at leve flere liv, og sĂ„ snart det har tjent sin pligt hos en ejer, kan det gĂ„ videre til en anden. Jeg tĂŠnker nĂŠsten pĂ„ det, som om, at man bytter. Der findes allerede sĂ„ meget smukt tĂžj i verden.”

Maxines farverige garderobe og hendes mange solbriller, hÄrbÞjler og tÞrklÊder.

Maxines farverige garderobe og hendes mange solbriller, hÄrbÞjler og tÞrklÊder.

Lige til sidst - hvad er din ting med solbriller?
”Jeg har altid elsket solbriller! Jeg synes det er enormt behageligt for Ăžjnene, med lidt afdĂŠmpet lys og har altid haft en del par. Jeg synes det fuldender ens tĂžj– efter jeg har klĂŠdt mig pĂ„ om morgenen, vĂŠlger jeg en hĂ„rbĂžjle og et par solbriller til at sĂŠtte den sidste prik over i’et. I takt med at min garderobe er blevet mere farverig, er min samling af solbriller det ogsĂ„. Jeg elsker isĂŠr solbriller med farvet glas, blandt andet af den grund, at dagen pludselig bliver ekstra fin, nĂ„r man pludselig ser alting i lyserĂžd!“

Er du ikke fÊrdig med at se pÄ Maxines farverige univers? Du kan fÞlge Maxine pÄ Instagram, hvor der er mange flere billeder og inspiration at hente.


Tradono-scoops // November đŸ’„

Tradono-scoops // November đŸ’„

Trendsales X Tradono Market // November

Trendsales X Tradono Market // November