Categories


Authors

En inspirerende bruger 💎 // Mona

En inspirerende bruger 💎 // Mona

FĂ„ inspiration og gode rĂ„d til at sĂŠlge og kĂžbe – fra en bruger til en anden 💛

Mona har solgt 308 ting pÄ Tradono, siden hun oprettede sin profil for lidt over 1 Är siden. Hun har i skrivende stund 60 ting til salg i sin fine shop. Nedenfor deler hun ud af erfaringer og gode rÄd til bÄde kÞbere og sÊlgere og du kan blandt andet ogsÄ se hendes bedste secondhand kÞb.

  • Mona Dahlquist, 27 Ă„r

  • Bor i KĂžbenhavn

  • Har solgt 308 ting pĂ„ Tradono og kĂžbt omkring 30.

  • Har siden loppeshopper.dk

Hvilke erfaringer og rÄd vil du give videre til andre brugere, som gerne vil sÊlge bedre?
”
De bedste rĂ„d jeg kan give, til hvordan du kan sĂŠlge hurtigere, er: tag gode billeder og angiv en pris. De fleste vil ikke tage stilling til din vare ud fra "byd" med mindre, at du har fundet et helt unikt vintage-fund, som du ikke selv kan definere en pris pĂ„. Det er tidskrĂŠvende for brugere, at de skal kontakte dig for at blive oplyst om en cirka pris eller eventuel mindstepris. Derfor er det en god idĂ© at skrive en pris fra start, sĂ„ kan brugere altid vĂŠlge at byde lidt under, eller de kan kĂžbe din vare til den slĂ„-til-pris du har angivet.”

Her er en lille del af Monas fine shop pÄ Tradono. Blandt hendes 60 annoncer kan du finde tÞj, sko og accessories samt ting til hjemmet.

Hvad er dit bedste rÄd til at finde og kÞbe flotte secondhand items?
“Den mĂ„de jeg selv finder unikke ting pĂ„, er ved regelmĂŠssigt at sĂžge pĂ„ mine yndlingsmĂŠrker pĂ„ Tradono eller besĂžge brugere, som jeg fĂžlger, for at se om de har lagt nye ting op. Jeg finder andre profiler eller brugere, hvor jeg kan spejle min egen stil i deres. Det vil typisk vĂŠre hos dem at jeg oftest finder de mere unikke ting, som jeg ikke ellers ville have fundet frem til. "Foreslag til dig" er ogsĂ„ god til, nĂ„r jeg vil se om der er nogle potentielle nye profiler der kunne vĂŠre interessante at besĂžge. Derudover har jeg for nyligt oprettet sitet www.loppeshopper.dk, som er en platform hvor brugere kan hjĂŠlpe hinanden til netop at give tips og tricks til hvor og hvordan man kan finde gode loppefund.” 

Hvad er det bedste kĂžb, som du har gjort dig?
”
Mit bedste kĂžb er nok min Malene Birger dunjakke, som jeg har kĂžbt pĂ„ Trendsales. Jeg er helt vild med, at det ikke bare er en traditionel dunjakke og at den ikke bare er sort. Jeg elsker lĂŠngden og det lidt "tykke" look den har. Detaljerne i krave-kanten og inderforet gĂžr den ogsĂ„ lidt ekstra fin.”

Hvad kan du bedst lide at have pÄ i Þjeblikket?
”For tiden er det nok mine "þrken” stþvler, som min kéreste kalder dem. Det er et par léderstþvler fra Karen by Simonsen med nitter og mþnstre. Fþr dem var det nok mine rþde sneakers, der var overfyldt med pink glimmer fra Stine Goya.”

“Jeg bruger mit tþj til at skabe en bestemt fþlelse”

Hvad bruger du dit tĂžj til?
”Jeg bruger mit tĂžj til at skabe en bestemt fĂžlelse. NĂ„r jeg vil vĂŠre festlig, afslappet, kreativ osv. Min stil er legende og der findes ikke rigtig en rĂžd trĂ„d i min garderobe. Det er meget tydeligt, at jeg klĂŠder mig efter mit humĂžr og der er ikke en bestemt stil-art jeg gĂ„r efter. Jeg elsker tĂžj med sjove og anderledes finesser.
Det vigtigste for mig nĂ„r jeg klĂŠder mig pĂ„ er, at tĂžjet er behageligt, samtidig med at det er "sjovt" at have pĂ„, og at man kan mikse det pĂ„ forskellige mĂ„der. Jeg synes det er sjovest at have lange flagrende mĂžnstrede kjoler eller nederdele pĂ„.”


Kender du en der har en fed Tradono-shop, en der ligger inde med nogle gode rĂ„d, eller en som bare er super inspirerende? MĂ„ske er det endda dig selv. Tip os vedkommende, sĂ„ vi kan dele ud af flere erfaringer – fra en bruger til en anden.

Tradonos adventskalender // 3. sþndag i advent 🎄

Tradonos adventskalender // 3. sþndag i advent 🎄

Tradonos adventskalender // 2. sþndag i advent 🎄

Tradonos adventskalender // 2. sþndag i advent 🎄