Categories


Authors

8 forårsfavoritter, du uden tvivl kan finde på Trendsales

8 forårsfavoritter, du uden tvivl kan finde på Trendsales

Foråret er endelig over os, og det kalder måske på en lille opfriskning af garderoben. Vi har samlet en liste af gode forårsfavoritter, som du helt sikkert kan finde secondhand på Trendsales.

Oversized skjorter

Uanset om anledningen er arbejde, afslapning eller noget helt tredje, er den oversized skjorte et sikkert og klassisk valg – og der findes heldigvis et hav af dem secondhand.

Søgeord: ‘Vintage skjorte’, ‘oversize skjorte’, ‘herreskjorte’

Sandaler

Varmere himmelstrøg rimer på varme fødder. Hold styr på både temperatur og komfort med et par gode sandaler. Vi er vilde med modellerne fra Keen, som også nemt kan shoppes secondhand.

Søgeord: ‘Keen’, ‘Keen sandaler’

Olivengrøn

Vi ser den grønne farve poppe frem dette forår, og vi er vilde med oliven/skov/mos nuancerne. Om du er på jagt efter tasker, jakker eller accessories, er grøn et must have den kommende sæson.

Søgeord: Sorter efter farve

Solbriller

Solbriller er både uundværlige i forårssolen og samtidig en accessory, der kun løfter et look. What’s not to like? Du kan finde både unikke vintage briller og nyere modeller på Trendsales.

Søgeord: ‘Solbriller’, ‘Vintage solbriller’, ‘Gucci sobriller’

Birkenstock

År efter år vender vi sikkert tilbage til Birkenstock. Modellen ‘Boston’ er den perfekte forårssko – en mellemting mellem sko og sandal, og samtidig er der skruet op for lækre materialer og god komfort. Find dem secondhand.

Søgeord: ‘Birkenstock’, ‘Birkenstock Boston’

Hørbukser

De lyse dage og aftener giver os lyst til at gå lysere og lettere klædt. En buks i hør er både elegant, afslappet og behagelig at have på, og den kan samtidig styles med det meste.

Søgeord: ‘Hør bukser’, ‘Hør’

Lange støvler

Selvom foråret har meldt sin lune ankomst, slipper vi ikke helt for kølige aftener, og her elsker vi at have en god støvle at hoppe i. Der er masser af vintage støvler på Trendsales i god kvalitet – perfekt til at tilføre både varme og elegance på de koldere forårsdage.

Søgeord: ‘Lange støvler’, ‘læderstøvler’, ‘høje støvler’

Læderjakker

Vi elsker læderjakker. Læder er et af de materialer, der kun bliver flottere med tiden – så hvorfor ikke finde din næste jakke secondhand?
Til forårets skiftende temperaturer er læderjakken et oplagt valg, der kan holde dig både varm og stilet på samme tid.

Søgeord: ‘Læderjakke’, ‘vintage læderjakke’, ‘patina læderjakke’

Trendsales Market søndag 12. maj på Israels Plads kl. 10-15

Trendsales Market søndag 12. maj på Israels Plads kl. 10-15

15  gaveidéer til mors dag, du sagtens kan finde secondhand

15 gaveidéer til mors dag, du sagtens kan finde secondhand