Categories


Authors

Skal det sælges? 5 hurtige spørgsmål, du kan stille dig selv

Skal det sælges? 5 hurtige spørgsmål, du kan stille dig selv

Nogle gange kan det være lidt svært at indse, at kemien imellem dig og dit tøj er forsvundet – måske har du det allerede lidt på fornemmelsen, men du skal lige have det sidste skub for at komme frem til den konklusion.

Her er fem spørgsmål, som kan give dig et prej, om du bør sælge dit tøj videre på Trendsales.


1. Hvornår har jeg sidst haft det på?

En god indikator for, om du bør sælge et item, er ved at finde ud af, hvornår du egentlig sidst havde det på. For eksempelvis den der sommerkjole, du købte sidste sommer, men som du aldrig fik brugt, ender med stor sandsynlighed heller ikke med at blive brugt igen i år.

2. Kan jeg passe det?

Der er ingen, der får noget ud af at have en forkert størrelse liggende i sin garderobe. Alt det tøj, der ligger i i dit skab, kan kun gøre sig fortjent til at blive, hvis det passer dig og føles godt at have på – hvilket leder os videre til næste spørgsmål.

3. Er det behageligt at have på?

Strammer bukserne irriterende i taljen, eller tager din turtleneck kvælertag på dig? Hvis der er noget, corona-tiden har lært os, så er det, at man ikke skal gå ned på komfort. Derfor er der heller inden grund til at gemme på tøj, der sidder ubehageligt.

4. Har jeg noget andet tøj, der ligner, som jeg bedre kan lide?

Måske har du tre par grønne læderbukser, hvor det altid ender med, at du går med det ene par. Dette er et tegn på, at du ikke har brug for tre slags. Så hellere sælge de to substitutter videre til en anden heldig ejer.

5. Får jeg en god fornemmelse, når jeg kigger på det?

Måske har du købt et par sandaler til overpris, og din dårlige samvittighed æder dig op, hver gang du prøver skoene på og fravælger dem, lige inden du smutter ud af døren. Hvis tøj, sko, tasker (you name it) ikke giver dig glæde, så er der ingen grund til at beholde det i dit liv.


Lige nu trender især solbriller, sandaler, badetøj, shorts og kjoler. Har du noget af dette liggende derhjemme, som du ikke får brugt, skulle du måske sælge det lige nu på Trendsales.

Gratis forsendelse på alle sandaler til kvinder og børn over 100 kroner

Gratis forsendelse på alle sandaler til kvinder og børn over 100 kroner

10 par shorts, til de varme sommerdage

10 par shorts, til de varme sommerdage