Categories


Authors

Fra sløjfer til tern: 8 trends du skal sætte til salg lige nu

Fra sløjfer til tern: 8 trends du skal sætte til salg lige nu

Overvejer du at gå i gang med at sælge lidt ud af din garderobe? Her er 8 trends, du med fordel kan sætte til salg på Trendsales lige nu.

Sløjfen over i’et

Ligesom rosetten har sløjfen også vundet sit indtog frem i tidens modebillede. Vi tænker, at sløjfen er en naturlig udløber af ballet-trenden, der har været alle vegne de sidste par måneder.

Har du et par sandaler, en kjole eller nogle accessories smykket med sløjfer? Så er det nu, du skal sætte det til salg på Trendsales.

Tern på tern

De klassiske tern på blazeren, nederdelen eller kjolen. Tern er ikke til at komme udenom lige nu, og derfor er det også dit tegn til at få sat alt med tern til salg. Det kan kun gå for langsomt.

Retro fodboldtrøjer

Vi har spottet fodboldtrøjen på diverse festivaller, i bybilledet og på Instagram – og det er ikke kun inkarnerede fans, der render rundt i de sporty t-shirts. Gerne de fodboldtrøjer med lidt år på bagen.

Clogs it up

Sæsonen er stadig til clogs. Og selv når vi på et tidspunkt går efteråret i møde, kan de spices op med et par strømper, der forlænger skoens levetid.

Du kan derfor stadig godt nå at sætte den populære sandal til salg.

Pyjamas to go

Vi kan aldrig få nok af komfortable trends. Og den klassiske pyjamas er helt sikkert en af dem. Har du en, du ikke bruger? Ind og sæt den til salg med det samme.

Sej i sølv

Lige fra solbriller, smykker & tasker til kjoler og sko. Sølv er her, der og alle vegne, og vi elsker den metalliske trend – og det gør vores brugere også.

Læder glæder

Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen. Læder er vildt populært secondhand, og derfor skal du aldrig tøve med at sætte items i læder til salg på Trendsales. Vi snakker både jakker, frakker, kjoler, tasker og alt derimellem.

Over-knæet-støvler

Støvlerne må gerne være langskaftede. Meget langskaftede. Hvis du har et par lange støvler derhjemme, der ikke bliver luftet nok, skal du måske sælge dem videre nu?

24 favoritter, der kan få din indre Barbie frem

24 favoritter, der kan få din indre Barbie frem

Carhartt vs. Carhartt WIP: Kender du forskellen?

Carhartt vs. Carhartt WIP: Kender du forskellen?