Categories


Authors

4 hurtige råd til at prissætte annoncer lige i øjet

4 hurtige råd til at prissætte annoncer lige i øjet

Hvordan sætter man egentlig den helt perfekte pris på sin Trendsales-annonce?

Den skal hverken sættes for billigt, så du sidder tilbage med en flad fornemmelse af at have fået alt for lidt for dit item – men heller ikke for højt, så du risikerer, at din vare får liggepest.

Vi har skitseret en hurtig inspirationsguide til, hvilke spørgsmål du med fordel kan stille dig selv, næste gang du skal prissætte dine ting på Trendsales.


1. Hvad har du selv givet for det?

Et fint udgangspunkt er at huske på, hvad man selv har givet for tøjet. Herefter er det selvfølgelig vigtigt at finde ud af, hvad tøjets stand er i nu. Men det er netop det næste råd.


2. Hvad er tøjets stand?

På Trendsales er der fem forskellige angivelser for tøjets stand:

  • Ny med prismærke

  • Aldrig brugt

  • Næsten som ny

  • God, men brugt

  • Slidt

Hvilken kategori tilhører dit stykke tøj? Hvis den er ny med prismærke, kan prisen læne sig op ad købspris – og er den slidt, kan en tommerfingerregel være at gå mindst 50% ned fra oprindelig købspris.


3. Hvad sælger andre lignende for på Trendsales?

En tredje god indikator for, hvilken pris du skal sætte, er ved at finde ud af, hvad andre sælger lignende items for. Er det en zara top i kategorien ‘god men brugt’, som du vil prissætte, så hop ind på Trendsales og lav en søgning på netop zara toppe i den stand.

Ellers har vi også indbygget et smart tool i sæt-til-salg-flowet, hvor man kan beregne, hvad gennemsnitsprisen er for varer i samme kategori og stand. Den har vi skrevet mere om lige her.


4. Hvad ville du selv give for det?

Sidst men ikke mindst er det heller ikke dumt at inddrage mavefornemmelsen. Hvis det var dig, der var køber, hvad ville du så give for den?


Vi håber, det kunne hjælpe dig lidt på vej med prissætningen.

Tjekliste: 5 ting, skal du huske, når du sætter til salg

Tjekliste: 5 ting, skal du huske, når du sætter til salg

Har du prøvet vores geniale funktion 'Gensælg'?

Har du prøvet vores geniale funktion 'Gensælg'?