Categories


Authors

Guide: Sådan pakker du dine items, så de fylder mindre og er beskyttet bedre

Guide: Sådan pakker du dine items, så de fylder mindre og er beskyttet bedre

Har du også prøvet at modtage en t-shirt, hue eller kjole i en papkasse, der kunne indeholde en støvsuger, så ved du, hvor irriterende det er, når 90% af emballagen bare er luft. Og faktisk er det også noget skidt for miljøet – for jo mere en pakke fylder, jo mere skal transporteres fra A-B, uanset om det er luft eller et stykke tøj.

Vi har samlet en række tips og tricks, der hjælper dig med at pakke dine forsendelser mindre og bedre, så du sikrer, at dine pakker kommer sikkert og uskadt frem – samtidig med, at du undgår at sende luft til din modtager!


  1. Vælg den rette indpakning

Når du skal pakke dine pakker til forsendelser er den primære hovedregel:

Blødt indhold: Det er ok med en blød emballage (kraftig plast)

Hårdt indhold: Husk en hård ydre emballage (god papkasse) og passende indre emballage til at beskytte det du sender

2. Sådan pakker du tøj og andre bløde pakker

Når du har solgt noget tøj, der skal sendes afsted, skal du vælge en emballage, der passer i størrelsen til dine vare, så du ikke efterlader for meget plads. Derved undgår du, at din pakke fylder mere, end den behøver.

En pose i kraftigt plast fungerer fint, når du skal sender pakker af blødt indhold afsted.

3. Sådan pakker du sko

Når du skal sende et par sko eller støvler, råder vi dig til at sende dem afsted i en emballage, fx en god papkasse, der matcher størrelsen på dine sko.

En hård plastpose anbefales ikke, da skoene kan slå hul på posen – og risikere, at tage skade undervejs.


4. Sådan pakker du skrøbelige ting

Når du skal sende ting af glas, elektronik eller andet, der nemt kan blive ødelagt under forsendelsen, er følgende vigtigt:

- Pak tingene ind i et blødt materiale, der også er støddæmpende. Herefter lægges varen i en hård kasse af passende størrelse, der sikrer, at din forsendelse ikke bliver klemt og derved beskadiget.

- Sender du flere skrøbelige ting, i samme forsendelse, så husk at tingene skal være emballeret hver for sig også, så de ikke beskadiger hinanden.


Størrelser & vægt på pakker

På Trendsales er forsendelsen en integreret del af vores handelssystem. Vi tilbyder derfor i samarbejde med Dao og Bring sikker og hurtig service til en ekstra billig pris.

Sender du med dao?

Det maksimale mål for pakker er 80 cm i længden og 240 cm for samlet omkreds og længde. Derudover må pakken maksimalt veje 15 kg.

Overskrider pakkens mål ovenstående, skal du være opmærksom på, at du kan blive pålagt eventuelle ekstraomkostninger for alternativ forsendelse.

Sender du med Bring?


Det maksimale mål for pakker, der sendes med Bring er 120x60x60 cm + max. 300 cm i omkreds. Derudover må pakken maksimalt veje 20 kg.

Bemærk: 2 af siderne ikke må være over 60 cm.

Overskrider pakkens mål ovenstående, skal du være opmærksom på, at du kan blive pålagt eventuelle ekstraomkostninger for alternativ forsendelse. 


Med Trendsales' handelssystem er hverken adresse eller printer nødvendig!

Når du har solgt en pakke, er alt, du skal gøre, at skrive pakkekoden på pakken og aflevere den i din nærmeste pakkeshop. Pakkekoden bliver automatisk genereret til dig, når du har solgt en pakke gennem Trendsales’ handelssystem.

Som sælger vil du kunne se et kort over de pakkeshops, som håndterer dao og/eller Bring-forsendelser under din handelsoversigt. Købers kontakt- og adresseoplysninger er nemlig indlejret i selve pakkekoden. Dermed kan Dao eller Bring, ved at scanne pakkekoden, få oplyst den valgte pakkeshop til afhentning, samt orientere køber om pakkens færd.

Dao & Bring pakkekoder:

🚚 Daos pakkekode består af 9 cifre (eksempelvis 123-456-789)

🚛 Brings pakkekode består af BRING+8 cifre (eksempelvis: BRING-1234-5678)


Genbrug emballage

Du behøver ikke at gå ud og investere i nye forsendelsesemballage for at sende pakker afsted. Faktisk kan du med fordel genbruge gamle æsker og kasser.

Desuden er det heller ikke nødvendigt at anskaffe sig bobleplast – i stedet kan du bruge krøllede papirsindkøbsposer & aviser til dine forsendelser.


Husk, at du har sælgerbeskyttelse, når du sælger gennem Trendsales’ handelssystem

Når du handler gennem Trendsales’ sikre handelssystem, er du dækket af sælgerbeskyttelse, hvis noget skulle gå galt. Og du kan derfor føle dig 100% tryg ved at handle secondhand på Trendsales

Du kan læse meget mere om sælgerbeskyttelse lige her.


16 bud på de fineste blonder, du kan finde secondhand

16 bud på de fineste blonder, du kan finde secondhand

Trendsales Market søndag 3. september på Israels Plads

Trendsales Market søndag 3. september på Israels Plads