Categories


Authors

Guide: Secondhand beauty-produkter? Sådan finder du dine favoritter og sætter dem til salg

Guide: Secondhand beauty-produkter? Sådan finder du dine favoritter og sætter dem til salg

Vi er godt klar over, at det er de færreste, der gider at købe en halvbrugt lipgloss – men secondhand er ikke altid lig med brugt.

På Trendsales kan vi lige nu se en stigende interesse for skønhedsprodukter. Derfor har vi lavet en guide til dig, der enten vil sælge nogle af dine produkter – eller vil købe det på Trendsales.


4 ting, du skal huske, når du sætter beauty til salg på Trendsales

Tag billeder, der viser produktets stand

Når du vil sælge beauty-produkter, er det vigtigste at vise og fortælle, hvordan produktets stand er. Er det en helt ny creme, der stadig er i den originale indpakning? Eller er den en parfume, som du måske har benyttet kortvarigt, hvor der derfor er 90% tilbage i flasken? Vis det i dine billeder.

Vælg den rigtige stand, når du sætter til salg

Som nævnt før er standen alfa & omega. Du kan vælge følgende stande:

Helt ny: Dit produkt kan kategoriseres som ‘helt ny’, når den aldrig er brugt, og stadig er i originalpakningen. Det vil sige, som ny fra butikken uden brugsspor.

Aldrig brugt: Den er måske pakket ud, men er helt ren, intakt og uden brugsspor.

Næsten som ny: Har du brugt produktet kortvarigt – men det har ikke taget skader, så kan du vælge kategorien ‘Næsten som ny’.

God, men brugt: Hvis du har brugt produktet, og det kan ses/mærkes, er det vigtigt, at du vælger kategorien ‘God, men brugt’. Det kan eksempelvis være en parfume eller en ansigtsmist, du har brugt, og der mangler 30% af.

Slidt: Er dit produkt tydeligt mærket af brug, skal din vare defineres som ‘slidt’. Husk, at det tydeligt skal fremgå i både beskrivelse og billeder.

Husk altid at være grundig i din beskrivelse af, hvorfor din vare er kategoriseret i de pågældende kategorier.

Husk den gode beskrivelse

Hvis du vil sælge et produkt hurtigt, er det en god idé at være grundig med din beskrivelse af varen, du har sat til salg. På den måde sikrer du, at køber ved, hvad personen køber – desuden slipper du for at skulle svare på eventuelle spørgsmål.

Vi mener derfor, at en god beskrivelsen indeholder:

  • Varens navn: sælger du en helt bestemt læbestift fra MAC, så skriv så mange specifikationer på produktet som muligt. Det gør det lettere for folk at finde lige netop dit produkt, hvis de søger efter det på Trendsales.

  • Varens stand: Vær altid grundig med din beskrivelse af varens stand – især hvis den ikke er helt ny. Beskriv hvorfor produktet er kategoriseret, som den er, og hvilke eventuelle brugstegn, der er ved produktet.

  • Udløbsdato: Er dit produkt blevet åbnet, så er det god stil at tilføje en udløbsdato.

Sæt til salg med ‘Køb nu’-funktionen

Når Trendsales' sikre handelssystem benyttes, er både køber og sælger altid i trygge hænder. 

Handlerne inkluderer både sikker betaling og integreret forsendelse. Alt du skal gøre er at sende din pakke med ro i sindet. Vi holder pengene for køber og når pakken er indleveret, sørger vi for at igangsætte udbetalingen til dig.

Læs mere om sælgerbeskyttelse her.


2 ting du skal være opmærksom på som køber

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at standen er beskrevet på det produkt, du gerne vil købe. Sammenlign gerne angivet stand med de billeder, der er vist i annoncen. Står der, at den er helt ny, men du kan se, at den er taget ud af den originale indpakning? Så er der noget, der ikke stemmer overens.

Derudover anbefaler vi altid, at du køber varen gennem Trendsales’ sikre handelssystem. På den måde er du forsikret, hvis varen ikke lever op til annoncens beskrivelse.

Læs mere om køberbeskyttelse her.

Guide: Sådan sælger & køber du træningstøj på Trendsales

Guide: Sådan sælger & køber du træningstøj på Trendsales

Få adgang til over 80.000 items med gratis fragt - hver dag!

Få adgang til over 80.000 items med gratis fragt - hver dag!